Projektör / Beredare till Upplands Energi

Om jobbet

Upplands Energi koncernen grundades 1918 och har sitt säte i Björklinge norr om Uppsala.
Företaget erbjuder elförsäljning samt energiprodukter till privatpersoner och företag i hela Uppland.
Upplands Energi äger transformatorstationer samt kraftledningar och erbjuder distribution av energi inom eget nätområde.
Upplands Energi lever och verkar i din närhet samt brinner för det lokala - vi stöttar individer och organisationer med ett lokalt och extra behjärtansvärt samhällsengagemang i Uppland.
Enligt Svenskt Kvalitetsindex är Upplands Energi det elbolag i Uppland som med bred marginal har de nöjdaste kunderna

Arbetsuppgifter

Vår anläggningsavdelning värdersäkrar, bygger om och bygger till vårt elnät i en hög takt och det kräver mer personal. Upplands Energi har därför behov av att förstärka på planeringssidan.
De huvudsakliga arbetsuppgifterna består i att självständigt utföra alla förekommande typer av projekteringar och beredningar på vårt elnät baserat på våra investerings- och reinvesteringsplaner, nyanslutningar och förebyggande underhåll.

Utbildning/erfarenhet

Du som söker är elkraftingenjör eller har motsvarande förvärvad kompetens, vi ser gärna att du har en beredarutbildning samt praktisk beredarerfarenhet från linjebyggnad och/eller högspänningsanläggningar samt har lätt för att kommunicera både skriftligen och muntligen samt har vana att arbeta med dator.
Du är social dvs har lätt för och är intresserad av att ha kontakt med kunder, markägare och leverantörer och vågar och vill ta egna initiativ.
I tjänsten ingår också att vara tillgänglig för beredskapstjänstgöring som driftledare.

I den här rekryteringen samarbetar Upplands Energi med Poolia i Uppsala. Ansvarig Rekryteringskonsult Anne Wegar eller Rekryterare Karin Berglund svarar gärna på frågor om tjänsten. De nås på anne.wegar@poolia.se eller karin.berglund@poolia.se
Jobbfakta
Ort
Uppsala stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 okt

Om företaget

Rätt person på rätt plats. Det är vår kärnkompetens. Och vi har hunnit bli riktigt bra på det efter att vi ända sedan 1989 har försett företag och organisationer med nya medarbetare, såväl tillfälligt och permanent. Vår långa erfarenhet har gjort att vi verkligen kan vårt jobb. Genom att vi ständigt vässar våra arbetsmetoder och processer får du alltid hög kvalitet i allt vi gör. Vår erfarenhet märker du också på att vi är snabba och att du får medarbetare som kan börja jobba hos dig direkt.