Projektledare till vår kund i Norduppland

Om jobbet

Till vår kund i Norduppland söker vi nu en projektledare / underhållsledare för ett längre konsultuppdrag. Tjänsten är beräknad att starta så snart som möjligt och pågå under en längre tid. Uppdraget är på heltid och du blir anställd som en av Poolias mycket uppskattade konsulter.

Då du kommer att arbeta inom områden som rör mekanik, underhåll, fläktar och pumpar söker vi i första hand dig som har erfarenhet som projektledare inom de områdena. Är du istället nyutexaminerad inom teknik sätter vi stora krav på dig som person, ditt driv och dina ledaregenskaper.

Välkommen med din ansökan redan idag då vi intervjuar fortlöpande!

Arbetsuppgifter

Rollen innebär att tillsammans med övriga medarbetare arbeta med projekt i varierande storlek på cirka tre månader till ett år, från ax till limpa inom hela underhållsområdet. Som projektledare har du en arbetsledande funktion och ansvarar för att arbetet utförs inom givna ramar både vad gäller tid, kvalitet och ekonomi.

I rollen ingår att:
  • arbeta med planering, uppföljning och dokumentation
  • skapa struktur i befintliga utvecklingsplaner
  • självständigt ta del av rapporter och utredningar samt leda projektgrupp.
Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom ämnesområdet teknik, mekanik eller kemi. Alternativt så har du flera års arbetslivserfarenhet från praktiskt arbete inom mekanik, kemi, teknik eller så har du kanske arbetat med försäljning inom något av dessa områden. Vidare har du ett stort teknikintresse och en stark vilja att utveckla processer och rutiner.

Som person är du drivande, positiv med hög integritet. Vidare är du prestigelös, kommunikativ, nytänkande och tydlig. Du skapar förtroende och engagemang och har lätt att inspirera och få med dig dina medarbetare. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Jobbfakta
Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik!