Projektledare till Kommunfastigheter i Knivsta

Om jobbet

Knivsta kommun står inför stark tillväxt som en av Sveriges snabbast växande kommun, vill du följa med på resan? Kommunfastigheter i Knivsta ger dig en stor möjlighet att lära från grunden och växa in i rollen som projektledare!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Kommunfastigheter i Knivstas räkning en projektledare inom bygg.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Kommunfastigheter i Knivstas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Kommunfastigheter Knivsta.

Arbetsuppgifter

Fram till 2019 kommer Kommunfastigheter i Knivsta bygga idrotts- och kulturanläggningar, skolor och bostäder för ca 800 Mkr, som projektledare kommer du tillsammans med projektchefen Tomas att ansvara för dessa nybyggnationer.

Du kommer till exempel att:
 • Vara delaktig i upphandlingar och avtalsförhandlingar med leverantörer samt agera kontaktperson vid upphandlingar.
 • Arbeta med att lägga projekt-och tidsplaner samt upprätta projektbudgetar.
 • Agera som beställare/byggherre och hantera kontakter med så väl hyresgäster som konsultgrupper och entreprenörer
 • Arbeta i initieringsfasen av projekten samt jobba med löpande uppföljning och avstämningar under projektets gång.
Tjänsten passar dig som har en utbildning inom relevant område alternativ har hunnit arbeta som projektledare inom bygg och är redo för nästa kliv i karriären. Möjligheterna att utvecklas och lära dig från grunden inom Kommunfastigheter i Knivsta är stora.

Vi söker dig som
 • Är utbildad byggnadsingenjör eller har motsvarande arbetslivserfarenhet.
 • Har tidigare kunskap om byggprocessens olika faser.
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska tal och skrift, detta för att kunna kommunicera med kollegor och övriga samarbetspartners.
Det är meriterande om du tidigare arbetat som projektledare inom bygg men det är inget krav. Är du nyutexaminerad och har rätt personliga egenskaper ser vi att du är motiverad att lära av dina erfarna kollegor och vill växa in i en mer ansvarstagande roll.

Som person ser vi det som en självklarhet att du är en problemlösare och jobbar aktivt för att driva projekt framåt samtidigt som du hittar lösningar på problem som dyker upp längs vägen. Då du i rollen kommer ha en stor kontaktyta är det viktigt att du kan anpassa ditt sätt att kommunicera utefter gruppen du pratar med. För att lyckas på bästa sätt i rollen ser vi att du är ödmjuk och lyhörd samt är öppen för att lära dig av kompetenta och erfarna kollegor. Dina kollegor är positiva, hjälpsamma och har lätt till skratt. För att trivas tror vi att det stämmer in även på dig!

Övrig information
 • Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, rekrytering
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Knivsta
 • Kontaktuppgifter: Gabriella Moskowicz 08-522 576 04
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

45 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 mars

Om företaget

Kommunfastigheter i Knivsta äger, förvaltar, driftar och bygger verksamhetslokaler såsom skolor, förskolor och sporthallar i första hand åt Knivsta kommun. Företaget har idag ca 45 anställda. Kommunfastigheters nybyggnadsverksamhet drivs idag av projektchefen tillsammans med konsulter. Knivsta kommun har idag 17 000 invånare och siktar på att expandera till 25 000 invånare år 2025.