Projektkoordinator till Midroc för uppdrag på Kärnkraftverket Forsmark

Om jobbet

Vill du få in en fot på ett framgångsrikt konsultbolag och få en grym merit på CV:t genom att jobba på ett kärnkraftverk? Är du intresserad av att jobba med projektplanering ur både teknisk och ekonomiskt perspektiv och utvecklas i din roll genom att jobba med spännande investeringsprojekt? Om du vill utvecklas i karriären inom både ekonomi, riskhantering, projektplanering etcetera och få en drömstart i ett bolag som satsar på sina anställda är detta tjänsten för dig. Ansök redan idag då urval sker löpande och det är start omgående!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Midrocs räkning en Projektkoordinator som kommer att jobba på Kärnkraftverket Forsmark (Vattenfall)

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Midrocs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Midroc. Uppdraget på Forsmark är långsiktigt och Midrocs intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Projektkoordinator kommer du att jobba som konsult inom Midrocs Asset Management Team på uppdrag hos Vattenfall, kärnkraftverket Forsmark. I rollen kommer du att arbeta med att stötta projektledaren och dagligen arbeta med projektkoordinering, insamling och sammanställning av information i syfte att leverera bra beslutsunderlag samt strukturera, planera och följa upp investeringsprojekt från tidiga skeden och genom hela projektgenomförandet. Du är specialiserad inom ett eller flera projektledningsområden som exempelvis kostnad, risk, intressehantering. Din roll kan även vara att agera delprojektledare. Vidare har du många kontaktytor både internt och externt med leverantörskontakt för leveranser samt stödja projektledaren i upphandlingsprocesser. Du kommer att arbeta i spännande teknikprojekt som drivs enligt välkända projektmodeller, exempelvis VPMM.

Du kommer till exempel under projektens gång att:
 • Sätta ihop tidplan utifrån de tekniska och ekonomiska underlag du tagit fram
 • Arbeta med riskhantering och följa upp arbetsmiljö i respektive projekt
 • Sammanställa ekonomiska kalkyler, periodisera projektets kostnader, analyserar kostnadsutfall och justera kalkyl
Tjänsten passar dig som vill ha in en fot i ett växande konsultbolag som jobbar med spännande internationella kunder och som satsar mycket på sina anställda gällande utveckling. Uppdraget på Forsmark är långsiktigt och vi ser att du gärna vill satsa rollen som du kan utvecklas inom. Det förväntas av dig att du trivs med att jobba med helhetssyn och kvalitetstänk samt drivs av analys och problemlösning.

Vi söker dig som

Har ett stort intresse för att lära dig ett nytt område och jobba i en koordinerande, planerande och administrativ roll samt som vill satsa långsiktigt på att utvecklas i rollen som Projektkoordinator. Det viktigaste är dina personliga egenskaper i kombination med ambition och inställning, men vi ser även gärna att du:
 • Är utbildad gymnasieingenjör, högskoleingenjör alternativt gått en KY-utbildning med inriktning mot ekonomi, teknik eller projektledning, alternativt har relevant arbetslivserfarenhet
 • Är flytande i svenska i både tal och skrift då det är ett krav för rollen
 • Har ett stort intresse för teknik och ekonomiska uppföljningar
Det är meriterande om du har jobbat med liknande arbetsuppgifter som rollen innebär.

Som person är du kommunikativt lagd, du trivs med att ha många kontaktytor och gillar att samarbeta med dina kollegor. Du har en god förmåga att planera och strukturera ditt arbete, du har inga problem med att jobba självständigt, du är analytiskt lagd och ser detaljer. Då du förmodligen är i början av din karriär är du är nyfiken, har viljan att visa framfötterna och har lätt att lära. Då rollen är av administrativ karaktär trivs med även med att jobba med administration. Vidare ser vi att du är stresstålig och prestigelös.

* I rekryteringsprocessen kommer du att genomföra drogtest samt brottsregister kommer att kollas.

Övrig information
 • Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid.
 • Omfattning: Heltid, 40 h / vecka.
Möjlighet finns att veckopendla. Då finns möjlighet till kostnadsfri övernattningsmöjlighet i närheten av Forsmark samt att jobba in fredagen under måndag-torsdag vid intresse.
 • Lön: Timlönbaserad månadslön. Om man väljer att veckopendla utgår även traktamente samt reseersättning till och från Forsmark
 • Placering: Forsmark
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Östhammar
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

Midroc är ett företag som är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Deras mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. De är 3200 medarbetare och under 2015 omsatte dem över 6,5 miljarder kronor.