Projektinköpare med förhandlingsvana sökes för kunds räkning

Om jobbet

Om företaget

Företaget är ett stort internationellt bolag som är verksamma inom Life Scinces området. Företaget bedriver forskning. utveckling och produktion av bland annat medicintekniska produkter.

Du kommer att arbeta i ett projekteam på företagets inköpsavdelning där du kommer vara med och utveckla inköpsstrategier enligt CAPEX i syfte att kostnadsoptimera inköpsprocesserna.

Arbetsuppgifter

Som projektinköpare kommer du att hantera avtalsadministration och aktiviteter relaterade till upphandlingar av varor och tjänster, underhålla och utveckla goda relationer mer leverantörer samt utveckla och implementera strategier för inköp för att uppnå uppsatta mål.

Du kommer att göra inköp av bland annat investeringar, fastigheter, tankar, rör, ventiler, värmeväxlare, vvs, kyla, el m.m.

Formell kompetens
  • Universitetsutbildning inom inköp/business/ekonomi/teknisk ingenjör eller annan lämplig utbildning
  • Minst 1-3 års erfarenhet av inköp
  • Goda kunskaper i svenska och engelska (både i tal och skrift)
  • 1-3 års erfarenhet av kommersiella avtalsförahandlingar med leverantörer
Din bakgrund

Vi tror att du har ett par års erfarenhet inom inköp men framförallt erfarenhet av avtalsförhandlingar gärna från en större organisation där du haft många kontakter både nationellt och internationellt.

Personliga egenskaper

Som person har du ett affärsinriktat tankesätt med en förmåga att kunna leda och fatta beslut i avtalsförhandlingar, driva förhandlingar mot leverantörer och hantera administrativa inköpsprocesser. Vidare har du en utmärkt analytiskt förmåga, ett lösningsorienterat arbetssätt och lätt för att tillämpa givna instruktioner. Du är positiv, framåt och en sann lagspelare.

Det är viktigt att du tycker om och trivs i förhandlingssituationer med lverantörer.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Heltid/visstid/Uppsala

Tillträdesdag

1 november 2016
Jobbfakta
Ort
Uppsala stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Inköp
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 dec

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.