Projekteringsledare till Hus Uppsala

Skanska · Bygg & Hantverk · 12 dec

Om jobbet

Projekteringsledare till Hus Uppsala

Vi på Verksamhetsgren Hus skapar hem och arbetsplatser som får både människor och företag att växa. Vi bygger nytt, bygger om och utför byggservice på allt från kontor och bostäder till sjukhus, alltid med kvalité, miljön och nöjda kunder i fokus. Hos Skanskas husverksamhet i Norr får du möjlighet till spännande utvecklingsmöjligheter och karriär, i kombination med arbete i intressanta projekt. Inom regionen finns även IME (Industri, Miljö och Energi), en enhet med specialistkunskap kring stora industriprojekt.

Nu söker vi en projekteringsledare med placering i Uppsala.

Beskrivning av tjänst

Som projekteringsledare är du en nyckelperson för framgång i våra projekt. Du får omväxlande och intressanta uppgifter och du får möjlighet att arbeta nära produktionen och vår kund.

I din roll arbetar du med arbetsuppgifter inom en stor bredd, bland annat styrning av projektörerna i projekten, produktionsanpassning, kundkontakt, följa uppsatta tidplaner, säkerställa genomförandet av miljö, energi och BIM ambitioner etc.

Profil

Vi söker dig som har helhetssynen och projekterfarenhet från projektering av bostäder och eller kommersiella fastigheter.

Det är viktigt att du är en engagerande projekteringsledare som har förmåga att entusiasmera, styra och följa upp. Du är affärsinriktad och drivs av att arbeta mot utsatta mål. Du är bra på att samarbeta och samt har förmågan att bygga upp och underhålla bra arbetsrelationer.

Du har en utbildning som högskoleingenjör eller motsvarande och gärna med teknisk inritning. Vi lägger stor vikt vid din erfarenhet i branschen och tror att du har minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Ansök senast 12 november

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev. Vi arbetar med löpande urval varav tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Verksamhetschef Björn Wallin på 010-449 10 32 eller Rekryteringsspecialist Kenneth Rud, 010-448 77 44.

Vi ser fram emot din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Uppsala stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Skanska är ett av världens ledande projektutvecklings- och byggföretag med verksamhet inom hus- och anläggningsbyggande samt utveckling av bostäder och kommersiella lokaler. I Sverige har företaget cirka 11 000 medarbetare. Intäkterna för byggverksamheten uppgick 2013 till cirka 33 miljarder kronor. Verksamheten inom bostadsutveckling sålde under 2013 cirka 1600 nya hem. Skanska erbjuder även tjänster inom offentlig privat samverkan.