Projektadministratör till statlig verksamhet

Om jobbet

Vi söker nu för SLUs räkning en strukturerad projektadministratör för ett konsultuppdrag. Uppdraget är tidsbegränsat fram till och med februari 2017 med eventuell chans till förlängning. Projektet som du kommer att arbeta i startade redan 2015 och är nu i full gång. Det är därför av yttersta vikt att du kan påbörja uppdraget omgående för att projektet inte skall tappa fart.

För tjänsten kommer du att bli anställd som en av Poolias uppskattade konsulter. Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan det att annonsen har gått ut.
Vi ser fram mot att läsa ditt cv!

Arbetsuppgifter

I rollen som projektadministratör kommer du bland annat att arbeta med:
  • allmänt stöd till projektledaren och delprojektledarna
  • vid behov stöd till Styrgruppsordförande och vice styrgruppsordförande
  • ansvara för dokumentation och arkivering, diarieföring
  • ansvarar för projektmail samt ev. post
  • boka resor för personal i projektet
  • administrera möten, boka lokal, kalla deltagare
  • skriva mötesanteckningar/protokoll
  • förbereda presentationer
  • ansvara för information om projektet på dess hemsida
  • delta i ledningsgruppsmöten och styrgruppsmöten och där skriva protokoll.
Projektet kommer att få stöd till en början med resor, video och konferensbokningar, reseräkningar och ekonomiansvar.

Utbildning/erfarenhet

Du som söker har gymnasieutbildning och erfarenhet från administrativt arbete i liknande eller likvärdig roll. Du är flytande i svenska i tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska i tal och skrift. Du har vidare goda kunskaper i Officepaketet och har du tidigare erfarenhet från SharePoint är det mycket meriterande. Som person är du noggrann, strukturerad, effektiv och hjälpsam. Det är även meriterande med kunskaper i webbpublicering.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Jobbfakta
Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 dec

Om företaget

Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.