Produktionspersonal extra

Om jobbet

Vi söker duktiga medarbetare som vill jobba extra vid behov, exempelvis vid semester, sjukdom eller vid belastningstoppar, i vår maskinhall eller plock och pack. Verksamheten pågår f.n. vardagar mellan 07.30 och 21.00 varav merparten är förlagd till dagtid (07--17) samt i enstaka fall på helger inför röda dagar.

I vår maskinhall portionsförpackar vi läkemedel till patienter som har svårt att hålla ordning på sin medicinering. Våra maskiner skapar en rulle med en dospåse per intagstillfälle som skickas ut till vårdhem eller utlämningsställe.

Som produktionsmedarbetare är din uppgift att se till att maskinerna alltid är igång genom effektiva påfyllningar, färgbands- och påsbyten etc. När dosrullarna är producerade skall de köras genom en valideringsmaskin som analyserar innehållet och säkerställer att det är korrekt varefter dosrullarna skall förpackas och skickas ut.

För att passa hos oss skall du vara arbetsvillig, ha hög stresstålighet, vara noggrann och ha en hög simultankapacitet. Vårt arbete styrs av flera olika regelverk vilka du måste följa strikt. Man får inte tumma på reglerna, även om det är stressigt. Du ska kunna kommunicera på svenska och förstå skriven engelska, då vissa instruktioner på maskinerna är på engelska.

Lediga pass läggs ut i vårt webbverktyg där du kan logga in och välja när du vill jobba. Arbetstillgången varierar kraftigt och ibland kan pass läggas ut i god tid, ibland kan de komma med kort varsel.

För rätt person kan en fast heltidstjänst komma att erbjudas i framtiden när vakanser uppstår i produktionen.

Ansök genom att skicka ett personligt brev och ett kortfattat cv per mail. Har du några frågor ser vi helst att du mailar dessa då vi har svårt att besvara dessa per telefon. Kandidater som stämmer in på vår profil kommer att få en snabb återkoppling och kallas till intervju i närtid. Skicka därför in din ansökan redan idag.
Jobbfakta
Ort
Uppsala stad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
10
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Maskinarbete
Kontakt

Mejla Alexander Hackman

Publicerad

43 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 nov

Om företaget

Svensk Dos grundades 2013 av fyra apotekare från Uppsala, och är sedan 2016 en helägt dotterbolag till Oriola-KD Oy (listat på OMX Helsinki). I koncernen ingår även apotekskedjan Kronans Apotek.

Bolaget ligger i Fyrislund och har drygt 70 anställda varav ca 25 är farmaceuter och 35 är produktionsmedarbetare. I dagsläget levererar Svensk Dos läkemedel till ca 23000 patienter i Region Skåne samt ca 3000 patienter inom Kriminalvården.