Produktionsmedarbetare dosförpackade läkemedel

Om jobbet

Vi söker nya medarbetare för omgående tillträde samt intresseanmälningar till vår CV-bank som vi kan ta kontakt med när nya vakanser uppstår under hösten.

I vår maskinhall portionsförpackar vi läkemedel till patienter som har svårt att hålla ordning på sin medicinering. Våra maskiner skapar en rulle med en dospåse per intagstillfälle som skickas ut till vårdhem eller utlämningsställe. Verksamheten pågår f.n. vardagar mellan 07.30 och 21.00 varav merparten är förlagd till dagtid (07--17) samt i enstaka fall på helger inför röda dagar. Framöver kan skiftgång (tvåskift) bli aktuellt för vissa medarbetare, då dagskiftet preliminärt arbetar 07-16 och kvällsskiftet 15-24.

Som produktionsmedarbetare är din uppgift att se till att maskinerna alltid är igång genom effektiva påfyllningar, färgbands- och påsbyten etc. När dosrullarna är producerade skall de köras genom en valideringsmaskin som analyserar innehållet och säkerställer att det är korrekt varefter dosrullarna skall förpackas och skickas ut.

För att passa hos oss skall du vara arbetsvillig, ha hög stresstålighet, vara noggrann och ha en hög simultankapacitet. Vi fäster stor vikt vid tidspassning och närvaro. Vårt arbete styrs av flera olika regelverk vilka du måste följa noggrant. Du ska kunna kommunicera på svenska och förstå skriven engelska, då vissa instruktioner på maskinerna är på engelska.

Ansök genom att skicka ett personligt brev och ett kortfattat cv per mail. Har du några frågor ser vi helst att du mailar då vi har svårt att besvara dessa per telefon. Kandidater som stämmer in på vår profil kommer att få en snabb återkoppling och kallas till intervju i närtid. Skicka därför in din ansökan redan idag. Ange i din ansökan hur snart du kan vara tillgänglig, exempelvis om du har uppsägningstid från nuvarande arbete.

Välkommen!
Jobbfakta
Ort
Uppsala stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
5
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Industri & Produktion
Maskinarbete
Publicerad

25 dagar sedan

Sista ansökningsdag

2 dec

Om företaget

Svensk Dos levererar idag läkemedel till ca 23 000 patienter i Region Skåne samt ca 3 000 patienter inom Kriminalvården. Bolaget grundades 2013 av fyra apotekare frånUppsala och är sedan 2016 en helägt dotterbolag till Oriola-KD Oy (listat på OMX Helsinki). I koncernen ingår även apotekskedjan Kronans Apotek.

Bolaget ligger i Fyrislund och har drygt 70 anställda varav ca 25 är farmaceuter och 35 är produktionsmedarbetare. Vi har kollektivavtal och lyder under
Apoteksavtalet. Vi tycker om mångfald och välkomnar alla färger, former och storlekar men kräver att du behärskar det svenska språket.


Hitta hit

Uppsala stad Visa på karta

Visa var