Produktionsledare Uppsala

Om jobbet

Vi söker nu en PRODUKTIONSLEDARE till Uppsala

Relita Industri & Skadeservice har en mycket positiv utveckling med stor efterfrågan på våra tjänster. Vi söker därför kvalificerade medarbetare som vill vara med i vår expansion och utveckla oss vidare.

Beskrivning av arbetsuppgifter:
Som produktionsledare hos oss har du personalansvar för en personalgrupp om 9-14 personer och ca 10-13 fordon. Du har ett arbetsområde som omfattar Uppsala med omnejd och rapporterar till filialchefen.

Du kommer att planera och leda arbetet genom ordermottagning, arbetsberedelse och skapande av fakturaunderlag. Du har budget- och resultatansvar för din enhet och ska upprätthålla goda kundkontakter.

Då vi bedriver verksamhet inom ett brett område så är det stor variation på det arbete som du ska planera och driva genomförandet av. Det rör sig bland annat om arbete med sanering brand- och vattenskador, sanering asbest och PCB, rivning, klottersanering m.m.

Du ska se till att gällande lagstiftning följs och i möjligaste mån hålla dig uppdaterad på den utveckling som sker inom arbetsområdet. Du ska även upprätthålla goda kundkontakter.

Utbildning/erfarenhet
Vi vill att du har flera års erfarenhet av självständigt arbetsledande arbete inom transportledning med personalansvar. B-körkort krävs i jobbet. Tidigare budgetansvar är meriterande.

Vi tror att du som person har lätt för att skapa och upprätthålla goda kontakter med egna organisationen såväl som med kunder. Du är resultatinriktad i dina projekt och känner igen dig som affärsmässig, noggrann, självständig och initiativtagande.

Relita arbetar enligt mottot att aldrig säga nej till ett uppdrag, vilket kräver förmågan att vara flexibel, stresstålig och kunna planera om.

Vi tillämpar provanställning i sex månader.

Har du frågor som rör tjänsten kontakta David Wik, tel 070-8687017.

Vi läser ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2 november 2016.

Krav
Flera års erfarenhet av
självständigt arbetsledande arbete med personalansvar. Erfarenhet inom rivning- eller byggbranschen. B-körkort.

Meriterande
Tidigare budgetansvar
Jobbfakta
Ort
Uppsala stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Underkategori
Produktionsledning
Publicerad

21 dagar sedan

Sista ansökningsdag

2 dec

Om företaget

Relita Industri & Skadeservice AB grundades 1996. Sedan dess har vi utvecklats till marknadsledande i Mälardalen. Vi bedriver nu verksamhet i Uppsala, Stockholm, Östhammar, Norrtälje, Sala, Tierp, Gävle, Borlänge, Enköping, Västerås och Örebro. Vi har ca 350 anställda och vår huvudsakliga verksamhet är fastighetsservice, skadeservice, selektivrivning, sanering, industrirengöring, transporter av avfall och jour. Vår verksamhet bedrivs dygnet runt. Planer finns att bli rikstäckande i Sverige i ocj med sammanslagningen med Recover Nordic Group som i dag finns i Norge, Danmark och Finland. Bolaget är miljöcertifierad enligt ISO 14001:2004 och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001:2008.