Processoperatör till Fresenius Kabi sökes

Om jobbet

Randstad söker nu duktiga och ambitiösa medarbetare som vill arbeta på Fresenius Kabi i Uppsala. Vi letar efter dig som brinner för en karriär inom läkemedelsindustrin! Fresenius Kabi är ett stort och välkänt läkemedelsföretag vars produkter används inom sjukvård världen över.

Dina arbetsuppgifter

Som processoperatör är din huvudsakliga uppgift att se till så att tillverkningsprocessen av företagets produkter går felfritt till. Arbetsuppgifterna består bland annat i att styra och övervaka maskiner och produkter i renrumsklassad miljö. I din arbetsroll ingår även att genomföra regelbundna kvalitets- och säkerhetskontroller i syfte att uppnå högsta tänkbara kvalitet. Dina arbetstider varierar mycket då vårt kundföretag arbetar i 5-skift, detta innebär arbete under såväl tidig morgon och sen kväll, som nätter och helger.

Tjänsten är initialt ett konsultuppdrag på heltid. För rätt person med rätt ambitioner finns det mycket goda möjligheter för en spännande karriär internt hos Fresenius Kabi.

Din bakgrund

Vi ser att du som söker har en slutförd gymnasieutbildning med teknisk/naturvetenskaplig inriktning eller motsvarande. I arbetet förekommer daglig driftsövervakning och omställningar via datorsystem, det är därför av stor vikt att du känner dig bekväm med datorer. För denna tjänst krävs att du behärskar svenska helt obehindrat samt engelska på en god nivå, då tjänsten innefattar läsande av manualer och instruktioner.

Har du tidigare arbetat inom GMP-styrd verksamhet, med maskiner eller annan produktion så är detta meriterande, dock inget krav. Det viktigaste är din drivkraft och ditt intresse för produkten, kvaliteten och produktionsprocessen i stort. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Dina egenskaper

Som konsult hos oss är du Randstads främsta ansikte utåt. Du arbetar i skift med många olika kollegor vilket innebär att din sociala kompetens, ditt driv och din samarbetsförmåga är högt värderade. Kunden söker dig med ett brinnande teknikintresse och en stark drivkraft att på sikt vilja utvecklas internt hos dem. Ledaregenskaper och stark initiativförmåga är något vi förväntar oss av dig som söker.

Då arbetstiderna varierar stort mellan veckorna är det vidare viktigt att du är en person som trivs med skiftarbete. Är du dessutom noggrann och ansvarstagande samt en person som uppskattar arbete i högt tempo så tror vi att du kommer trivas här!

Är du personen vi söker? Skicka din ansökan redan idag via vår hemsida www.randstad.se, bifoga CV samt ett personligt brev där du motiverar varför vi ska välja just dig! Intervjuer sker löpande och tillträde sker enligt överenskommelse. Observera att detta är ett heltidsuppdrag och att vi ej tar emot ansökningar för extra-/deltidsjobb.
Jobbfakta
Ort
Uppsala stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Industri & Produktion
Maskinarbete
Kontakt

Mejla Randstad AB

Publicerad

25 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Med över 600 000 anställda i fler än 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi växer stadigt på den svenska marknaden med många spännande karriärmöjligheter för den engagerade och kvalitetsmedvetna medarbetaren.

Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att skaffa bred erfarenhet och arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt. Söker du en arbetsplats som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas som konsult på Randstad.

Har du ytterligare frågor är du välkommen att kontakta Marielle Hallberg, 072-9889836.

Intervjuer kommer att hållas löpande. Välkommen med din ansökan redan idag.

OBS vi tar ej emot ansökningar via mail.