Processoperatör Mobila verksamheten Betong - Stockholm

Om jobbet

Skanska Asfalt och Betong AB är ett dotterbolag till Skanska Sverige och består av regionerna Bergmaterial, Asfalt, Betong samt Infraservice.

Region Betong är en ledande betongleverantör i Sverige och är drivande inom miljö och säkerhet. Verksamheten består av tillverkning, pumpning och försäljning av betong samt teknisk rådgivning. Vi är i en växande fas med nyinvesterade betongfabriker på nya marknader och har just nu 130 medarbetare på 24 fasta och mobila betongfabriker runt om i Sverige.

Till våra mobila betongfabriker söker vi nu en

Lösningsfokuserad och engagerad Processoperatör

Som processoperatör är du involverad i betongtillverkningen och du är även ansvarig för att kvalitetssäkra tillverkningen.

I dina arbetsuppgifter ingår att:
  • Tillverka betong via ett datoriserat styrsystem
  • Kvalitetssäkra tillverkningen via betongprover på fabrik eller arbetsplats
  • Hålla kontinuerlig kontakt med kunder, leverantörer och underleverantörer
  • Delta i underhåll av fabriken.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start så snart som möjligt. Vi har en varierande produktion av betongtillverkning per dygn och vecka, så arbete på olika tider på dygnet kan förekomma.

Du är en självgående och kommunikativ lagspelare!

Du som passar som processoperatör hos oss är en ansvarstagande person som är självgående och lösningsfokuserad. Att samarbeta och tillhöra en arbetsgrupp är lika självklart för dig som det är att arbeta självständigt. Du är utåtriktad och social och har lätt för att kommunicera med andra. Engagemang och arbetsvilja har du gott om och du klarar av att hantera jobbmässigt pressade situationer.

Du har också:
  • Svenska som arbetsspråk
  • Goda IT kunskaper och erfarenhet av Officepaketet
  • B-körkort.
Erfarenhet från byggbranschen är meriterande.

Ansök senast 27 oktober - eller varför inte redan i dag!

Vi arbetar löpande med ansökningarna, så vänta inte med din ansökan. Vi vill att du bifogar ditt CV och ett personligt brev.

Har du frågor om tjänsten får du gärna kontakta rekryterande chef Ghassan Kadhim på 010-448 39 87.

Välkommen till Skanska!
Jobbfakta
Ort
Uppsala stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 okt

Om företaget

Skanska är ett av världens ledande projektutvecklings- och byggföretag med verksamhet inom hus- och anläggningsbyggande samt utveckling av bostäder och kommersiella lokaler. I Sverige har företaget cirka 11 000 medarbetare. Intäkterna för byggverksamheten uppgick 2013 till cirka 33 miljarder kronor. Verksamheten inom bostadsutveckling sålde under 2013 cirka 1600 nya hem. Skanska erbjuder även tjänster inom offentlig privat samverkan.