Plåtslagare

Om jobbet

Vill du vara med och förändra bilvärlden med oss?
Vår målsättning är att bli Sveriges bästa serviceföretag. Det är en annorlunda tanke i en bransch som länge präglats av öde bilhallar och verkstäder med "Endast personal" på dörren. Vi hälsar på alla kunder, och på varandra. Vi låter kunderna vänta kvar hos oss medan vi servar deras bilar. Vi bjuder på lunch eller fika under tiden, och har trådlöst nätverk för dem som vill jobba eller slösurfa i caféet medan de väntar.

Vi vet att vi träffar våra kunder oftast i verkstäderna, så där lägger vi extra mycket krut på att ta hand om dem. Vi är övertygade om att om vi gör det bra, så kommer kunden att köpa sin nästa bil av oss. Du kanske anar att det inte är någon vanlig bilplåtslagare vi är ute efter. Att du delar vår syn på service är en förutsättning för att trivas på jobbet.

Vi söker nu Plåtslagare till vår anläggning i Uppsala
I tjänsten som bilplåtslagare i Uppsala kommer du att arbeta med reparationsarbeten tillsammans med andra mekaniker i ditt arbetslag. Du kommer att arbeta med allt ifrån enkla reparationer till lite större strukturskador och måttriktning av olika slags karosseriskador med hjälp av riktbänkssystem. Vi har öppna dörrar överallt och du kommer dagligen att möta både externa och interna kunder och det ser du som en extra krydda i ditt jobb.

Vem är du?
Som person är du självgående och ser alltid kundens behov som en självklar utgångspunkt. Du är social, positiv och uthållig och gör det som krävs för att varje kund ska bli nöjd. Det är också viktigt att ditt arbetssätt och personlighet kan bidra till den unika lagkänsla som vi har inom Upplands Motor.

Vad kan du?
Du har några års dokumenterad erfarenhet som bilplåtslagare och plåtslagarutbildning. Körkort B är ett krav.

Din ansökan
Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. För frågor kring tjänsten, kontakta skadeverkstadschef Johnny Höglund, tel. 018-160261, epost j.hoglund@upplandsmotor.se. Sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök nu".

Som de flesta företag i bilbranschen har vi långt fler män än kvinnor anställda, och hoppas därför att få många ansökningar från kvinnor.

Välkommen till Upplands Motor. Vi tror på riktigt bra service. Det gäller både dig och din bil.

Krav
B-körkort
Tidigare erfarenhet som plåtslagare
Fordonsteknisk utbildning

Meriterande
Datavana

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Vi tillämpar 6 månaders provanställning
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön + rörlig lön
Jobbfakta
Ort
Uppsala stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Industri & Anläggning
Underkategori
Reparatörer
Publicerad

34 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

Upplands Motor är ett av Sveriges mest framgångsrika bilföretag och ett modernt familjeägt bolag med nära 500 anställda. Bolaget säljer service och verkstadstjänster samt nya och begagnade bilar, och arbetar med Volvo, Ford, Renault och Dacia. 2015 omsatte verksamheten ca 3 miljarder kronor och målet är att dubbla omsättningen till 2020. Upplands Motor etablerades 1964 i Uppsala, och finns idag även i Arlandastad, Tierp, Hammarby Sjöstad samt i Kista där huvudkontoret numera ligger. Med utgångspunkt i värderingarna enkelt, omtänksamt och engagerat hjälper Upplands Motor sina kunder till en enklare vardag och skapar arbetsglädje för medarbetarna. För mer information, besök http://www.upplandsmotor.se/


Hitta hit

Uppsala stad Visa på karta

Visa var