Platschef till Uppsala

Om jobbet

ByggPartner är ett företag som står med fötterna på jorden. Vi arbetar hårt för att våra medarbetare ska trivas och utvecklas hos oss, och vi tror att både struktur och frihet är viktiga redskap för att åstadkomma det. Vi söker nu en medarbetare som kommer att bli en av våra nyckelspelare för en fortsätt tillväxt i Uppsala.

Dina uppgifter

Som platschef har du ett totalansvar för det projekt du driver. Du ansvarar för projektplanering och ledning av produktionen, från byggstart till besiktning.
Det innebär att du har ansvar för det tekniska genomförandet, personal, arbetsmiljö och ekonomi. Du arbetar i team tillsammans med arbetschef, arbetsledare och entreprenadingenjör. Er gemensamma uppgift är att jobba efter utsatta ramar och se till att beställarens alla krav uppfylls.

Den vi söker

För att lyckas på denna tjänst ser vi att du är en person med bred erfarenhet från byggbranschen. Du är van att arbeta i projektform och har gärna erfarenhet som platschef. Din entreprenörsanda och ditt goda ledarskap är egenskaper vi värdesätter tillsammans med förmågan att upprätta goda relationer med personal, kunder och samarbetspartners. Som person är du engagerad, strukturerad och kan planera din och andras tid. Du är tydlig, prestigelös och ödmjuk. Det är också viktigt att du lever upp till våra värderingar som är
Slagkraftig, Utvecklande, Noggrann och Trygg - SUNT.

Du får bra villkor

Vi förstår att konkurrenskraftig lön och övriga förmåner är viktiga frågor för dig då du funderar över vårt erbjudande. För oss är det är minst lika viktigt att du känner dig stolt över det företag som får din tid och ditt engagemang, att du gillar dina arbetsuppgifter och att du tycker att det är kul och trivsamt att vara tillsammans med oss på dagarna.

Välkommen med din ansökan senast 2017-01-08 till ansokan@byggpartner.com märk ansökan med PC
Uppsala. För frågor kontakta Mats Lowén Arbetschef 072-090 2608 eller
Kristina Källgren HR-specialist 072-402 8620.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Mats Lowén, 072-090 2608

Publicerad

1 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 dec

Om företaget

ByggPartner i Dalarna AB är ett expansivt byggbolag med rötterna i Dalarna.
Idag har vi kontor i Uppsala, Borlänge, Västerås och Stockholm. Verksamheten omfattar alla typer av nybyggnation, ROT-entreprenader samt byggservice. Tillsammans är vi runt 380 anställda och har en omsättning på närmare 1,2 miljarder kronor.
ByggPartner är det stora byggbolaget med det lilla företagets smidighet och korta beslutsvägar. Sunt förnuft präglar allt vi gör. Det handlar om att vara okomplicerade och pålitliga, lätta att ha att göra med helt enkelt. Sunt förnuft handlar också om balans och långsiktig hållbarhet för både våra kunder och oss själva, samt för ekonomin och miljön.