Platschef Peab Enköping

Om jobbet

Är du en duktig arbetsledare eller platschef inom byggbranschen? Vill du verka i en kreativ roll där du har möjlighet att vidareutveckla dig själv i en miljö med roliga projekt, där fokus ligger på arbetsmiljö?

Peab är Nordens Samhällsbyggare med 14500 anställda och en omsättning överstigande 45 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Arbetsuppgifter
I rollen som platschef på Peab har du en central roll i projekten med det totala ansvaret för projektets utförande. Din huvuduppgift består av att planera och leda produktionen från byggstart till besiktning, vilket innefattar ansvar för personal, ekonomi och BAS-U. Du för en tät dialog med alla berörda parter i projekten och deltar på byggmöten, inköpsmöten etc.

Vidare ansvarar du för att leda, motivera och utveckla ditt team till att nå uppsatta mål och deadlines. Till din hjälp har du ett antal duktiga personer som stödjer dig i din roll. Arbetsort är främst Enköping.

Kompetensprofil
Du har goda byggtekniska kunskaper och för att lyckas i denna roll ser vi gärna att du har arbetat i några år som platschef, alternativt som arbetsledare och är mogen att ta ett kliv upp. Projekten består till största del av nyproduktion av bostäder och kommersiella byggnader och erfarenhet av detta är därför av vikt.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har goda ledaregenskaper, god samarbetsförmåga samt kan engagera dina medarbetare. Du är ansvarstagande och kan planera och följa upp både dina egna och dina medarbetares arbetsuppgifter samt projektets ekonomi och tidsplaner.

Vidare ser vi att du är driven, resultatinriktad och prestigelös samt verkar för företagets och projektets bästa. Personliga egenskaper såsom att du är lugn, kommunikativ och strategiskt lagd väger tungt för oss i denna rekrytering då vi söker en ledargestalt.

Varför Peab?
I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden: jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med Badenoch & Clark (Adeccokoncernen).

Kontakta gärna rekryteringskonsult Ulrika Tjärnkvist på tel 08-587 512 12 redan idag om du vill veta mer, då tjänsten tillsätts omgående och intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag är den 23 december 2016.
Jobbfakta

Ring Ulrika Tjärnkvist, 08-587 812 12

Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 dec

Om företaget