Operatör för betongproduktion sökes

Om jobbet

Vi söker en processoperatör för betongproduktion till ett långt uppdrag hos en av våra kunder i Uppsala. I rollen som betongoperatör kommer du att arbeta inom olika moment av tillverkningsprocessen av sten och betongprodukter. Delar av arbetet innehåller körning av truck och hjullastare. Till en början arbetar man dagtid för att sedan övergå till 2- & 3-skiftarbete längre fram. Vi ser framemot din ansökan! Intervjuer sker löpande.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att jobba inom produktion med varierande arbetsuppgifter. Vissa delar är manuella och fysiskt krävande. Du kommer självklart att ha hjälpmedel såsom fasta maskiner och lyftdon men bör vara beredd att arbeta med kroppen. Vid tömning samt in och urlastning av maskinen ingår det att köra motviktstruck och hjullastare. Enklare drift och felsökning på mekanik, hydraulik och elektriska givare är också en del av det dagliga arbetet.

Din bakgrund

Vi söker dig som har erfarenhet av produktion gärna inom betongindustrin. Då processerna övervakas och styrs via ett datasystem krävs det att du har en god datorvana. Erfarenhet av att köra motviktstruck och hjullastare, behörighet C2 och B1 finnes mycket meriterande. I övrigt är det fördelaktigt om du har ett intresse för teknik. ¨ Vi ser även gärna att du är van vid en arbetsplats där det händer mycket och där det kan vara en bullrig och smutsig miljö.

Dina egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Den vi söker är noggrann, strukturerad och flexibel med förmågan att skifta fokus och prioritera om vid behov. I arbetet är du kvalitetsmedveten, driven och ansvarstagande.

Ansökningsprocess

För mer information om tjänsten kontakta Camilo Garcia Sanchez, 0729889044 eller Maria Lindahl Jacobsson, 072-9889612 Vi ser fram emot din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Uppsala stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Industri & Produktion
Kontakt

Mejla Randstad AB

Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 nov

Om företaget

Redo för drömjobbet? Få företag erbjuder lika stora möjligheter att utvecklas i arbetslivet som Randstad. Vi tillhör de företag i världen som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning. Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att på kort tid skaffa dig bred erfarenhet, chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du har en möjlighet att utveckla din kompetens. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt. Söker du en arbetsplats som erbjuder en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät? Då kommer du trivas som konsult på Randstad.