Nyexaminerad systemutvecklare med javakunskaper till leanon

Academic Work · Data & IT · 26 dec

Om jobbet

Är du utbildad systemutvecklare och söker ditt första jobb efter studierna? Vill du vidare arbeta med spännande projekt mot finansbranschen och få chans att utveckla dina kunskaper inom systemutveckling? Då kan detta vara jobbet för dig! Vi selekterar löpande så sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för LeanOns räkning en nyexaminerad systemutvecklare. Detta då de behöver förstärkning till sitt team av konsulter. Du kommer att arbeta nära kollegor och kunder med både förvaltning, vidareutveckling och integration av olika system.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och LeanOns önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos LeanOn.

Arbetsuppgifter

Som systemutvecklare kommer du att arbeta med olika kundprojekt. Du kommer att vara delaktig i alla delar av projekten från början till slut vilket innefattar både design, arkitektur, tidsuppskattning, underlag till offerter samt framtagning av lösningar. Projekten pågår ofta mellan 3- 6 månader samt vissa längre förvaltningsuppdrag. I rollen som systemutvecklare kommer du att få bygga unika lösningar efter varje enskilds kunds behov. Du kommer exempelvis arbeta med projekt som innefattar att bygga kundportaler för att kunna handla aktier och fonder. Vidare kommer du bygga system som hanterar lösningar för e-fakturor samt integrera LeanOns egenutvecklade system med kundens. På sikt kommer du även vara delaktig i att vidareutveckla dessa system.

Du kommer främst att arbeta med kundprojekt in-house hos LeanOn men du kommer även att få vara en del ute hos kunderna. Du kommer att ingå i en grupp om 27 personer varav 23 är konsulter och har liknande roll som du kommer att ha. Inledningsvis kommer du att ha en mentor som ger dig en introduktion i systemen och arbetsuppgifterna.

Du kommer till exempel att:
 • Utveckla kundportaler
 • Vidareutveckla befintliga system
 • Utveckla kundanpassningar
Här trivs du som vill arbeta med den senaste tekniken och system som är i framkant. LeanOn erbjuder många interna utbildningar till sina anställda samt möjlighet att få specialisera sig inom det område man är intresserad av.

Vi söker dig som

Har en eftergymnasial utbildning inom systemutveckling, datateknik eller annan relevant utbildning. Vi ser att du har goda kunskaper i Java, JavaScript samt Spring. Vidare talar och skriver du svenska och engelska obehindrat då all kommunikationen sker med dessa språk.

Efterfrågade specifika kompetenser:
 • Eftergymnasial utbildning inom systemutveckling eller liknande
 • Goda kunskaper i Java
Som person är du kvalitetsmedveten, ansvarstagande samt lösningsorienterad. Vidare ser vi att du är driven och prestationsorienterad, det vill säga att du sätter upp höga mål och arbetar hårt för att uppnå dessa samt ständigt söker nya utmaningar. Då Leanon arbetar nära sina kunder är det mycket viktigt att du är kundorienterad och har en mycket god kommunikativ förmåga samt samarbetsförmåga.

Övrig information
 • Start: Omgående/Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Uppsala
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringsadministratör Malin Andersson 08- 562 467 06
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Uppsala stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

LeanOn är en etablerad systemleverantör med djup expertkompetens och specialistkunskap inom systemintegration med fokus på bank- och finansbranschen. Företaget deltar ofta i idéstadiet kring lösningar på kundens problemställningar och genom engagemang och beprövade metoder utformas och genomförs avancerade projekt som förbättrar kundens affärsmöjligheter. LeanOn har kontor i centrala Stockholm och Uppsala.