Driftledare på NOC sökes till IP-Only i Uppsala

2Complete · Data & IT · 2 maj

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Som NOC-tekniker arbetar du och ditt team med driftövervakning 24/7. Teamet är uppdelat i tre olika skift men på ett sätt som försäkrar en bra arbetsmiljö och en effektiv drift av nätet. Gruppen övervakar IP-Onlys nät, åtgärdar incidenter i samband med larm eller avbrott, utvecklar rutiner och processer samt felsöker. Du kommer även att ha kontakt med företagets kunder, både per telefon och mail. IP-Only sitter i nyrenoverade, ljusa och fina lokaler vid stationen i centrala Uppsala.

Tjänsten är en del av en inledande konsultlösning. Dock finns goda möjligheter till anställning längre fram.

Din profil

Vi söker dig som brinner för teknik och kommunikation. Du har förmodligen en utbildning inom IT, nätverk eller data. Du har tidigare erfarenhet från nätverksdrift eller övervakning och har du tidigare erfarenhet från arbete på NOC är det meriterande, men det är inte ett krav. Du har en god övergripande förståelse för nätverk, hårdvara och felsökning samt de vanligaste kommunikationsprotokollen. Då du kan komma att hantera ärenden både på svenska och engelska, skriver och talar du dessa språk obehindrat.

Som person tycker du om att ta initiativ och du är inte rädd för att ta emot hjälp eller dela med dig av dina erfarenheter till dina kollegor. Du kan arbeta självständigt men tycker om att vara en del av ett stort team med ett gemensamt mål. Vi vill alla på bästa sätt hjälpas åt för att ge kunden den bästa möjliga lösningen på ett effektivt sätt.

Är det dig vi söker? Ansök idag då intervjuer sker löpande. Har du frågor kring denna tjänst är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Joel Claeson. joel@2complete.se / 070975518.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi tillsätter tjänster inom hela tjänstemannaområdet från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012
Jobbfakta
Ort
Uppsala stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Nätverkstekniker
Kontakt

Ring Joel Claeson, 084454344

Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

2 maj

Om företaget

IP-Onlys affärsidé är att äga, driva och utveckla sin egna nordiska nätinfrastruktur och erbjuda tjänster som utgör fundamenten till det digitala informationssamhället. Grunden för verksamheten är det nordiska stam- och accessnätet med tillhörande egna datacenter för tjänster inom serverhosting och Internet. Kunderna utgörs av andra operatörer, tjänsteleverantörer på Internet, samt IT-intensiva företag och organisationer inom privat och offentlig sektor.

IP-Onlys vision är att vara den främsta leverantören i Norden av tjänster som utgör fundamenten till det digitala informationssamhället såsom fibernät, Internet, datacenter, serverkapacitet och telefoni.