Montörer inom VS Service sökes till Bravida Uppsala och Märsta

Om jobbet

"Jag valde Bravida för att det är en stor koncern som sträcker sig över hela landet. Det finns en enorm kompetens, vilket känns tryggt"

Detta är rösten från en av våra montörer som arbetar hos oss idag. Stämmer det överens med hur du vill att din arbetsdag och arbetsgivare ska vara, då är den här tjänsten något för dig!

Dina arbetsuppgifter

Bravidas VS avdelning inom region Uppland i Uppsala och Märsta söker montörer för serviceuppdrag. Som servicemontör kommer du att arbeta med felsökning av befintliga anläggningar och vs montage hos våra kunder när de exempelvis genomför mindre servicearbeten. Våra kunder finns i län och är bland annat byggföretag, försäkringsbolag, fastighetsägare, fastighetsförvaltningsbolag, kommuner och landsting. Tjänsten innebär självständigt arbete och frihet under ansvar.

Vårt kontor finns i Märsta och här kommer du att ingå i ett team med montörer och projektledare, tillsammans med goda kollegor vill vi leverera ett vinnande koncept till våra kunder.

Vi erbjuder dig

Vill du arbeta med fastigheters livsgivande funktioner, såsom energi, värme, vatten och luft? Då kan vi erbjuda dig en stimulerande arbetsplats med spännande uppgifter. Genom effektiva och miljömedvetna installationer och underhållande service ger Bravida fastigheter liv. Som en del av Bravida har du en stabil tillvaro med möjlighet att utvecklas och växa inom koncernen, vi är beredda att satsa på dig.

Vem är du?

Vi söker dig med yrkesstolthet och som har flerårig erfarenhet av att arbeta som VS montör inom serviceverksamhet. Det är meriterande om du är VS Certifierad svetsare. Eftersom arbetsplatserna varierar kommer du ha tillgång till en fullt utrustad servicebil i ditt arbete och vi förutsätter att du har B-körkort.

Som person är du serviceinriktad och arbetar kundfokuserat och kan agera som Bravidas ansikte utåt. Du utför ditt arbete på ett noggrant och kvalitetsmässigt sätt och kan arbeta självständigt och trivs med eget ansvar. Vi ser att du är en social person som trivs i serviceyrket och kan bidra till vår positiva anda på arbetsplatsen.

Sista ansökningsdag är 2016-11-03 men vi arbetar löpande med urvalet så skicka in din ansökan redan idag genom att klicka på knappen ansök nedan!

Läs mer om Bravida på www.bravida.se och följ oss på www.facebook.com/Bravida.se
Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med cirka 9 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs och ventilation och erbjuder allt från design och projektering till installation, drift och underhåll. Bravida finns representerade på drygt 140 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se
Jobbfakta
Ort
Uppsala stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Serviceyrken
Publicerad

24 dagar sedan

Sista ansökningsdag

3 nov

Om företaget