Mek. konstruktör

Om jobbet

Arbetsuppgifter:

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innebär att i nära samarbete med övriga konstruktörer, projektledare, teknisk chef och produktionschef upprätta tillverknings- och layoutritningar för teknikbyggnader med tillhörande detaljer. Teknisk och ekonomisk utvärdering av material/produkter, upprättande av arbets- och slutdokumentation, objektsanpassade kontroll- och kvalitets- dokument är andra exempel på arbetsuppgifter.

Kvalifikationer:

Vi tror att du har teknisk gymnasieutbildning, gärna påbyggd med eftergymnasial utbildning. Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom tillverkningsindustri med plåtbearbetning är meriterande. Du skall behärska svenska och engelska språket väl i tal och skrift. God datorvana är ett krav.
Erfarenhet av AutoCad, SolidWorks 3D eller liknande är meriterande. God kännedom om byggregler, byggstandarder och stålkonstruktioner samt erfarenhet av hållfasthetsutredningar är meriterande.

Personliga egenskaper som vi bl.a. uppskattar för ovanstående tjänst är:

Förmågan att arbeta självständigt och i team. Noggrannhet och ansvarskänsla.

Upplysningar: Personalansvarig: Anders Sunnerholm,
Tel: 0173-887 16, 070-531 85 76, e-post: anders.sunnerholm@jaco.se.

Se även presentation på Youtube, sökord Jaco - Package Of Technology
Jobbfakta
Ort
Östhammar
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör
Konstruktör
Kontakt

Mejla eller ring Anders Sunnerholm, 0173-88716

Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget

Jaco Fabriks AB utvecklar, konstruerar och tillverkar i nära samarbete med kunder, nyckelfärdiga produkter inom området elkraftdistribution samt signal- och telekommunikation. Vi är idag 70 anställda med en omsättning på ca: 100 MSEK. Produktions- och kontorslokaler belägna i Hargshamn, ca 1 mil söder om Östhammar.


Hitta hit

Östhammar Visa på karta

Visa var