Mättekniker/Utsättare Mark och Anläggning

Om jobbet

Vi söker nu en eller flera mättekniker till vår mark- och anläggningsverksamhet. Som mättekniker har du ansvar för planering och genomförande av utsättning och inmätning i projekt. Arbetet innefattar även volym- och mängdberäkning. Du kommer själv vara ansvarig för planering och genomförande av mätarbeten i samråd med platscheferna på aktuella projekt.

Vi vill att du som mättekniker ligger steget före den dagliga produktionen och därför är eget ansvar och planering viktiga delar i arbetet. Som person är du därför noggrann och ansvarstagande. Du känner dig trygg i din roll som mättekniker och har förmågan att själv lösa problem och ta egna initiativ, samtidigt som du förstår vikten av dialog och samarbete med dina kollegor.

Det är meriterande om du, förutom erfarenhet och kunskap från mätarbeten med GPS och totalstation, även är van att arbeta med maskinstyrning då flera av våra arbetsplatser använder detta. Det är även meriterande om du har lämplig utbildning inom bygg/anläggning, mätteknik, GIS eller dylikt, dock är arbetslivserfarenhet av liknande arbeten lika meriterande.

Vi ser att du har god datavana och att du har goda kunskaper i AMA och MER. B-körkort är ett krav, då det ingår en del resor i arbetet.

I våra rekryteringar av nya medarbetare lägger vi stor vikt vid social kompetens och vi vill att du har en positiv inställning till ditt jobb, då engagemang och trivsel är grundläggande för oss.

På Markona är även egenskaper som lojalitet och en vilja att ständigt utvecklas mycket viktiga.

Vill du vara en del av ett företag med stark entreprenörsanda och engagerade medarbetare? Tycker du om att ställas inför nya utmaningar tillsammans med dina kollegor och som mättekniker vara en viktig del i kvalitetssäkringen av våra projekt? Då är du rätt person för oss!

Vid frågor om tjänsten, kontakta:

Mårten Isaksson, arbetschef Uppsala/Stockholm, 070-912 30 14

Ansökan skickas till:

Varmt välkommen med din ansökan och ditt CV till jobbansokan@markona.se.

I den här rekryteringen har vi valt vilka kanaler vi vill synas i och undanber oss därför ytterligare erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp.
Jobbfakta
Ort
Uppsala stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Övrigt
Underkategori
Anläggningsarbete
Publicerad

58 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Markona kan presentera sig som ett av Sveriges större anläggningsföretag. De senaste årens offensiva marknadsbearbetning har medfört en stark tillväxt.

Vi ser oss som en stark samarbetspartner på marknaden och vår vision är att vara den mest efterfrågade Mark & Anläggaren i Mälardalen.


Hitta hit

Uppsala stad Visa på karta

Visa var