Mättekniker sökes till Bravida EL i Uppsala

Om jobbet

"Jag valde Bravida för att det är en stor koncern som sträcker sig över hela landet. Det finns en enorm kompetens, vilket känns tryggt".

Så här beskriver en medarbetare sitt arbete. Stämmer detta överens med hur du vill att din arbetsdag och arbetsgivare ska vara, då är den här tjänsten något för dig.

Dina arbetsuppgifter
I dina arbetsuppgifter ingår att ansvara för uppdragets tekniska utförande och inom ramen för dina arbetsuppgifter. Du har kontakter med beställare, konsulter, kontrollanter samt leverantörer. Därför tror vi att du trivs med arbete i grupp såväl som självständigt arbete.

Vi erbjuder dig
Vill du arbeta med fastigheters livsgivande funktioner, såsom energi, värme, vatten och luft? Då kan vi erbjuda dig en stimulerande arbetsplats med spännande uppgifter. Genom effektiva och miljömedvetna installationer och underhållande service ger Bravida fastigheter liv. Som en del av Bravida har du möjlighet att utvecklas och växa inom koncernen, vi är beredda att satsa på dig.

Här har du chansen att komma till ett väl inarbetat team som vet vad kvalitet och nöjda kunder betyder. Hos oss får du möjlighet att bli ännu bättre på det du är bra på, du får arbeta tillsammans med duktiga medarbetare och samtidigt ha kul på jobbet. Bravidas Mätavdelning satsar och vill utöka. Vi söker därför mättekniker till Uppsala med omnejd. I egenskap av mättekniker arbetar du huvudsakligen med att serva kunders elmätare och mätsystem i fält. Du kommer arbeta med all tänkbar service av elmätare kategori 1-5 och utföra bl.a. en stor mängd kontroller och åtgärder efter kontroll, planerade apparatbyten och felavhjälpning på både lokal- och regionnät. Företagskulturen präglas av entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp och arbetet är kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation. Det gör att du erbjuds en både intressant och innehållsrik tjänst - den ena dagen är inte den andra lik, vilket ger stor variation i ditt arbete.

Vem är du?
Vi söker dig som vill ha ett fritt och självständigt jobb med mycket ansvar. I grunden ska du ha en el-teknisk utbildning på gymnasie- eller eftergymnasial nivå och gärna några års erfarenhet inom yrket. Det är meriterande om du har erfarenhet av någon form av elmätarjobb kategori 1-5. Vi ser gärna att du är ackrediterad mättekniker eller har allmän behörighet. Har du branschspecifika utbildningar som t.ex. ESA, AMS och Hjärt- & lungräddning är även det meriterande. Du är flytande i svenska språket, såväl i tal som i skrift samt datakunnig. B-körkort är nödvändigt och resor är ett naturligt inslag i tjänsten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Som person ser vi att du är noggrann i ditt arbete och mån om att det du presterar håller hög kvalitet - eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete. Bravida sätter säkerheten främst, det är därför viktigt att du har högt säkerhetstänk. Du har lätt för att samarbeta med både kollegor och kunder. Hög serviceanda är en viktig egenskap och du är en person som är engagerad, lyhörd och lösningsorienterad när du är ute på uppdrag. Du är också intresserad av att utvecklas inom området, då efterfrågan av de tjänster du kommer utföra är stor och varierande.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Välkommen med din ansökan till oss senast den 16 december 2016. För att söka tjänsten klickar du på knappen Ansök nedan, där du registrerar ditt CV och personliga brev.

Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka här eller läs mer om oss och Följ oss på Facebook/Bravida Sverige
Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med cirka 9 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs och ventilation och erbjuder allt från design och projektering till installation, drift och underhåll. Bravida finns representerade på drygt 140 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se
Jobbfakta
Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget