Materialhanterare sökes till Fresenius Kabi

Om jobbet

Randstad söker nu duktiga och ambitiösa medarbetare som vill arbeta på Fresenius Kabi i Uppsala. Vi letar efter dig som brinner för en karriär inom läkemedelsindustrin! Fresenius Kabi är ett stort och välkänt läkemedelsföretag vars produkter används inom sjukvård världen över.

Dina arbetsuppgifter

Som materialhanterare är din huvudsakliga uppgift att se till så att produkter som ska användas för produktion av läkemedel slussas in i renrumsmiljö. Du kommer att arbeta med att transportera varor från lagret in i renrum med hjälp av truck. Dina arbetstider kommer vara dagtid måndag till fredag.

Tjänsten är initialt ett konsultuppdrag på heltid. För rätt person med rätt ambitioner finns det mycket goda möjligheter för en spännande karriär internt hos Fresenius Kabi.

Din bakgrund

Ett krav är att du som söker har en slutförd gymnasieutbildning med teknisk/naturvetenskaplig inriktning eller motsvarande. För denna tjänst krävs att du behärskar svenska helt obehindrat samt engelska på en god nivå, då tjänsten innefattar läsande av manualer och instruktioner.

Ett krav är att du har truckkort A1-A4 och vi ser gärna att du arbetat med att köra truck tidigare.
Det är meriterande om du har arbetat inom GMP-styrd verksamhet, dock inget krav. Det viktigaste är din drivkraft och ditt intresse för produkten, kvaliteten och produktionsprocessen i stort. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Dina egenskaper

Som konsult hos oss är du Randstads främsta ansikte utåt. Du arbetar med många olika kollegor vilket innebär att din sociala kompetens, ditt driv och din samarbetsförmåga är högt värderade. Kunden söker dig med ett stort engagemang och en stark drivkraft att på sikt vilja utvecklas internt hos dem. Ledaregenskaper och stark initiativförmåga är något vi förväntar oss av dig som söker.

Ansökningsprocess

Intervjuer kommer att hållas löpande. Välkommen med din ansökan redan idag.
OBS vi tar ej emot ansökningar via mail.
Jobbfakta
Ort
Uppsala stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Industri & Produktion
Kontakt

Mejla Randstad AB

Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

1 nov

Om företaget

Med över 600 000 anställda i fler än 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi växer stadigt på den svenska marknaden med många spännande karriärmöjligheter för den engagerade och kvalitetsmedvetna medarbetaren.

Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att skaffa bred erfarenhet och arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt. Söker du en arbetsplats som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas som konsult på Randstad.

Är du personen vi söker? Skicka din ansökan redan idag via vår hemsida www.randstad.se, bifoga CV samt ett personligt brev där du motiverar varför vi ska välja just dig! Intervjuer sker löpande och tillträde sker enligt överenskommelse. Observera att detta är ett heltidsuppdrag och att vi ej tar emot ansökningar för extra-/deltidsjobb.

OBS! I rekryteringen till denna tjänst är förutsättningen att du genomför ett personlighetstest. Efter att du har ansökt till denna tjänst och gått vidare i processen kommer du att få en länk till ett personlighetstest MINT som innehåller 120 påståenden. Om inte detta test genomförs kommer processen inte kunna fortsättas.