Maskinuthyrare till expansiva YRC

Om jobbet

Arbetar du som maskinuthyrare och söker nya utmaningar? Har du maskin- och materialkännedom inom bygg-, anläggnings- och hantverksindustrin samt ett brinnande intresse för teknik och en god känsla för service? Då är tjänsten som maskinuthyrare på YRC Rental något för dig!


Om Tjänsten

YRC Uppsala hyr ut maskiner och verktyg till främst bygg-, anläggnings- och hantverksindustrin. Maskinparken består av allt från enklaste handverktyg till grävmaskiner, skylift, byggställning och bodar. Företaget söker idag en ny medarbetare inom tjänsten maskinuthyrare till deras nyöppnade depå i Uppsala. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda mellan 06:30 - 17:00 på vardagar, depån har även öppet på lördagar under 3 timmar, där arbetstiderna kommer att ligga på ett rullande schema.

I rollen som maskinuthyrare kommer du att hyra ut maskiner och material till våra kunder. Vidare ingår även merförsäljning samt att vårda och skapa långsiktiga kundrelationer. Du kommer ta emot beställningar per telefon och över disk och fungera som en rådgivare. Orderhantering och materialplock ingår också i dina arbetsuppgifter, liksom transportera ut maskiner och material till kunderna.


Om dig

Vi ser gärna att du arbetar eller har arbetat som maskinuthyrare/ serviceman tidigare och har erfarenhet av verkstadsmiljö samt maskin- och materialkännedom inom byggområdet, har ett brinnande intresse för teknik och tycker om att "skruva". Du är van att arbeta med daglig kundkontakt och har ett affärsmässigt tänk. I dessa tjänster kommer din servicemedvetenhet väl till pass, liksom din goda datorvana. Du är en problemlösare som jobbar bra i team. Du har ett strukturerat arbetssätt och vill uppnå goda resultat. Du är självgående, noggrann, ödmjuk och diplomatisk. Viktigt för tjänsten är du talar både svenska och engelska obehindrat samt har B-körkort. Är du lättlärd och tycker om att arbeta i ett högt tempo kommer du snabbt in i rollen.


Om anställningen

Tjänsten som maskinuthyrare är en rekrytering vilket innebär att du kommer att anställas av YRC Rental, tillsättning är i december och tjänsten är på heltid.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden. YRC har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Leila Mekidiche 08 - 598 981 58.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Uppsala stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Service & Kundtjänst
Underkategori
Serviceyrken

Ring Leila Mekidiche, 08-598 981 58

Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.