Marknadsassistent till Aurora Innovation!

Om jobbet

Det här är tjänsten för dig som är kreativ och duktig på att skriva. Tycker du det verkar givande att vara med och driva utvecklingen inom content? Då har du kommit rätt. Aurora Innovation är nu i en spännande fas med flera roliga projekt och behöver därför extra stöttning på marknadsavdelningen.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Aurora Innovations räkning en Marknadsassistent. I rollen som Marknadsassistent på Aurora Innovation kommer du att ingå i Marknadsavdelningen där du tillsammans med Marknadsansvarig kommer sköta marknadsföringen i Sverige, Finland, Holland och Spanien. Tillsammans kommer ni två verka för att skapa och förnya innehåll i olika kanaler så som hemsida, sociala medier och mässor.

Detta är en projektanställning på cirka 8 månader, med start omgående till och med den 15 juni 2017.

Aurora Innovation utvecklar och erbjuder kommunikationsverktygen TeleQ och Spondi, skräddarsydda produkter efter organisationers behov. Produkterna innehåller verktyg som hjälper verksamheter ha rätt bemanning och tillgänglighet via t.ex. återuppringning, chatt, e-post och svarsgrupper. Bolaget sitter centralt i Uppsala och har idag cirka 60 medarbetare. Utöver huvudkontoret i Uppsala finns kontor i Finland, Holland och Spanien.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Aurora Innovations önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Aurora Innovation.

Arbetsuppgifter

Som marknadsassistent kommer ditt arbete bland annat bestå av att utveckla och producera marknadsmaterial såsom nyhetsbrev, produktblad och innehåll för webben.

Du kommer få hjälpa till inför mässor, beställa material av leverantörer och arbeta tillsammans med marknadsansvarig för att ta fram idéer och exempel till nya kampanjer. Vidare kommer du även att jobba nära säljavdelningen med fokus på att skapa kommunikation både online och offline.

Tillsammans med Marknadsansvarig kommer du arbeta med uppdatering av den grafiska profilen och utveckling av Aurora Innovations digitala närvaro. Denna roll kommer ge dig möjlighet att komma med egna initiativ, idéer och förslag. Det är en spännande fas för marknadsavdelningen eftersom planeringen och arbetet snart ska sättas igång gällande att börja sälja Aurora Innovations tjänster på nya webben.

Tjänsten passar dig som brinner för att skapa content och som vill arbeta med ett digialt fokus!

Vi söker dig som
 • Innehar en examen från universitet, yrkeshögskola, Berghs eller motsvarande
 • Är en skicklig skribent med fallenhet för det svenska språket
 • Har ca ett års arbetslivserfarenhet av liknande uppgifter på en marknadsavdelning
 • Har erfarenhet av att arbeta i något CMS-system sedan tidigare. Aurora Innovations nya hemsida byggs i Wordpress
 • Behärskar Adobe CC, framförallt InDesign
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska då arbetet utförs mestadels på svenska men då concernspråket på Aurora Innovation är engelska.
Det är meriterande om du

* Är en van beställare mot externa byråer eftersom du kommer att ha kontakt med webbyrå och översättare. För att trivas i rollen tror vi att du hänger med i digitala trender.

Som person är du flexibel, kommunikativ och noggrann eftersom du arbetar med text och layout. Vi lägger stor vikt vid att du är en duktig skribent och ser gärna att du är en driven och målinriktad person.

Aurora Innovation erbjuder en prestigelös miljö med positiva och hjälpsamma kollegor. Företaget är i en tillväxtfas med många roliga projekt och ser ljust på framtiden.

Övrig information
 • Start: Omgående- vi tar max hänsyn till en månads uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, visstid till den 15 juni 2017
 • Placering: Centrala Uppsala
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringsadministratör Maria Gunnardo tel. 08 522 589 02
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Uppsala stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Marknadsföring
Underkategori
Marknadsassistent
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Läs här mer om Aurora Innovation