Lösningsorienterad systemutvecklare för crm-utveckling

Academic Work · Data & IT · 24 dec

Om jobbet

Vill du jobba med att skapa lösningar som gör vardagen lite enklare och som hjälper företag till bättre lönsamhet? Söker du utmaningen i en roll där din talang kommer till sin fulla rätt? Vill du dessutom arbeta i nya fräscha lokaler i centrala Uppsala så är det här en perfekt möjlighet för dig.

Information om uppdraget

Academic Work söker för EGBS räkning en systemarkitekt till affärsområdet CRM som kommer att jobba med lösningsförslag mot kund och systemutveckling.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och EGBS önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos EGBS.

Att arbeta hos EGBS innebär stor frihet men också tuffa mål. För dig som antar utmaningen finns många intressanta utvecklingsmöjligheter.

Arbetsuppgifter

Som Systemutvecklare kommer du att arbeta nära företagets affärsutvecklare och kunder med lösningsförslag och systemutveckling. I ditt team kommer du också ha erfarna systemutvecklare med mångårig erfarenhet av Sugar CRM. I rollen kommer du att arbeta mycket med kundvård och att utveckla CRM-lösningar samt andra affärssystemslösningar.

Du kommer till exempel att:
 • Anpassa lösningar byggda på olika plattformar utifrån kundens behov
 • Arbeta med databasarkitektur
 • Aktivt vårda företagets kundrelationer
Tjänsten passar dig som är framåt och vågar satsa på dig själv och inte ser problem utan möjligheter. Du kommer få möjligheten att jobba i en miljö med korta beslutsvägar, bra kamratskap och samtidigt få chansen att jobba med några av de bästa i IT-branschen inom den senaste tekniken.

Vi söker dig som
 • Har en högskoleexamen med inriktning mot IT
 • Har tidigare erfarenhet av att utveckla CRM-lösningar eller andra affärssystemlösningar
 • Har goda kunskaper i databasarkitektur
Det är även meriternade om du har goda kunskaper i PHP, API-integration via Rest eller SOAP samt webb, antingen från arbetlivet eller skolan.

Som person är du nyfiken och tycker om att lära dig nya saker. Det är mycket viktigt att du har intresse av och förståele för både affär och teknik.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, 7.5 h/vecka
 • Placering: Uppsala
 • Kontaktuppgifter: Josefin Jonasson 08-52257647
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Uppsala stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

EGBS är ett IT-konsultföretag som säljer och utvecklar kundanpassade lösningar byggda på plattformar från IBM, Sugar, Qlik och Microsoft. EGBS består i dagsläget av 35 konsulter inom olika affärsområden. Dem har en öppen företagskultur där de självständigt arbetar för att bli bättre. För dem är det viktigt att må bra, både på jobbet och utanför. Trivs man i en miljö med korta beslutsvägar, bra kamratskap och stora utvecklingsmöjligheter är EGBS företaget för dig.

Läs mer om EGBS arbete på deras bloggar: Bieffekten och [https://www.statusraden.se/]