Lönespecialist till IAR Systems

IAR Systems · HR & Personal · 30 okt

Om jobbet

Brinner du för lönefrågor och administration och samtidigt vill jobba deltid? Då är detta tjänsten för dig. IAR Systems söker nämligen en lönespecialist på 75 % till sitt huvudkontor i centrala Uppsala. Tjänsten innebär i huvudsak arbete med löner och resterande tid med diverse administrativa uppgifter.

Arbetsuppgifter

I rollen som lönespecialist hos IAR Systems ansvarar du för och hanterar löner, tidsredovisning och reseräkningar för företagets anställda. Varje månad rapporterar du statistik till Statistiska Centralbyrån och övriga institut. Lönespecialisten sköter företagets förmåner samt beräknar sjukfrånvaro och semesterersättning. Arbetet innefattar också anmälan av sjukfrånvaro till Försäkringskassan samt hantering av högriskskydd. Som lönespecialist har du kontinuerlig kontakt med de anställda och du har ett nära samarbete med HR- och Financeavdelningen.

I dina arbetsuppgifter ingår även bl a att:
  • Skicka underlag till Finance efter löneberedning
  • Administration i Agda Entré
  • Kvartalsvisa avstämningar för Flex
  • Bygga egna rapporter i systemen
Utbildning/erfarenhet

Vi ser att du som söker har minst gymnasiekompetens och helst utbildning inom lön. Du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och gärna av att självständigt hantera löner. Som person är du prestigelös, strukturerad, noggrann och ser det som en självklarhet att ge god service. Vidare är du mån om hög kvalitet, har ett driv samt positiv inställning.

Du har goda kunskaper i Office-paketet och det är meriterande om du har erfarenhet av systemen Agda Lön och Agda Entré. Då IAR Systems är ett globalt företag är det viktigt att du förutom goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift, även har det gällande engelska.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.
Jobbfakta
Ort
Uppsala stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Löner & Förmåner
Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

IAR Systems är världens ledande oberoende leverantör av programvara för programmering av processorer i inbyggda system. IAR Systems programvara används av många av världens största bolag, men också av tusentals små och medelstora företag, främst inom industriautomation, medicinteknik, telekommunikation, konsumentelektronik och fordonsindustri. IAR Systems Group AB är noterat på NASDAQ Stockholm, Small Cap. IAR har ca 170 anställda varav ca 100 på huvudkontoret i Uppsala.