Löneadministratör till ett spännande uppdrag i Uppsala!

Om jobbet

Löneadministratör till ett spännande uppdrag i Uppsala!

Är du en löneadministratör som är ute efter nya utmaningar? Har du lätt för att strukturera upp ditt arbete och utveckla nya arbetssätt? Då har vi på Adecco ett uppdrag för dig!

Om tjänsten
Du kommer vara en del av en verksamhet som skapar mötesplatser för individer som söker kunskap, utveckling och upplevelser. I din roll som Löneadministratör kommer du vara en del av verksamhetens redovisningscentral som löpande sköter ekonomi- och lönehanteringen för hela verksamheten. Du kommer ingå i ett team med 4 andra löneadministratörer. Arbetstiderna är på kontorstid måndag- fredag, 8-17.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av:
  • Registrering, kontroll och utbetalning av månadsanställdas löner
  • Hantering av cirkelledarnas löner
  • Ferielönehantering lärarlöner
  • Inrapportering av pensioner
  • Bokslutsrelaterade uppgifter
  • Intern och extern statistik
  • Rådgivning i avtalsfrågor och övrig service till chefer, controllers samt anställda
  • Framtagande av arbetsgivarintyg
Om dig
Vi söker någon som har ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och det är meriterande om du har arbetat som löneadministratör tidigare. Din studiebakgrund ser vi är gymnasieekonom eller motsvarande. Du behöver ha mycket god datorvana. För att snabbt komma in i arbetet bör du ha erfarenhet av att arbeta med Windows baserat lönesystem, meriterande om du har arbetat med systemet Agda PS. Det är önskvärt att du har erfarenhet av hantering av lärarlöner och även av bokföring. För att lyckas i den här rollen bör du vara prestigelös och noggrann samt ha lätt för att strukturera upp ditt arbete och inte vara rädd för nya utmaningar.

Om anställningen
Denna kund har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco. Tjänsten som löneadministartör är en medarbetarrekrytering där anställningen är direkt hos kund.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Zebiba Said på zebiba.said@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Uppsala stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Löner & Förmåner
HR-administration
Publicerad

35 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.