Lastbilsmekaniker till Malte Månson Verkstäder AB i Uppsala

Om jobbet

När erfarenhet och tradition möter ny teknik och ny kunskap blir effekterna ofta dynamiska. Vi är ett företag som vårdar och utvecklar vår teamkänsla som ett steg mot att bli Sveriges ledande verkstadskedja för tunga fordon. Vi jobbar med ständig utveckling och att utmana gamla strukturer. Vi erbjuder dig att vara med i den spännande expansionsfasen av vår verkstadskedja. Vi har idag befintliga kunder, verksamheten är igång och expansionsplanerna är i full rullning. Vill du vara med på vår resa mot att bli Sveriges största verkstadskedja för tunga fordon? Då är du rätt person för oss!

Malte Månson Verkstäder AB etablerar sig nu i en ny fin verkstad på
Söderforsgatan i Uppsala och vi söker nu en mekaniker med erfarenhet av
Scania och Volvo. Hur vet du att du är en av oss? Du delar vår inställning att vi ska ha roligt på jobbet!

Arbetsbeskrivning
Som lastbilsmekaniker kommer du att arbeta med service och reparation av lastfordon inom alla märken. Organisatoriskt kommer du att tillhöra ett väl sammansvetsat gäng där strävan alltid ska vara att stötta och hjälpa varandra. Du ska kunna lösa problem, vara van att arbeta självständigt och i grupp, vara självgående och ha bred erfarenhet inom området. Du skall vara driven, målinriktad, strukturerad och noggrann. Tjänsten är en heltidstjänst med fast lön.

Din profil
Vi tror att du är en social, kommunikativ och tekniskt kunnig lastbilsmekaniker med god erfarenhet av branschen. Du har en fordontekniskutbildning och minst 2 års erfarenhet av arbete med tunga fordon. Erfarenhet av Scanias och Volvos utbud är meriterande. Som person är du serviceinriktad och tar egna initiativ för att lösa de uppgifter som kommer till dig. Arbetet bygger på samarbete inom och mellan olika funktioner. Du har därför stor förmåga att kommunicera och samarbeta för att i teamet uppnå det bästa resultatet i rätt tid. Vi tror också att du är drivande och ditt arbete präglas av gott affärsmannaskap och noggrannhet. Körkort B är ett krav och C, D samt E är en merit Det är av vikt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska och att du har god datavana. Då vi sätter kundens behov i fokus så är det viktigt att du kan arbete under flexibla arbetstider.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i rekryteringen. Vi rekryterar löpande och ansökan skickar du till jobb@maltemanson.com med referens Mekaniker Uppsala.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Uppsala stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Mekanik
Publicerad

30 dagar sedan

Sista ansökningsdag

8 nov

Om företaget

Koncernen bedriver verksamhet på flera orter i Sverige och Norge med inriktning mot handel och verkstadskedja för tunga fordon. Vi representerar flera kända tillverkare och är ledande inom flera verksamhetsgrenar.

När erfarenhet och tradition möter ny teknik och ny kunskap blir effekterna ofta dynamiska, det är en viktig orsak till Malte Månsons framgångar. Vi har varit med ända sedan bilismens födelse och alltid varit öppna för ny teknik och kunskap. På så sätt har vi genom åren knutit kontakter med världsledande varumärken och är idag marknadsledande i landet inom flera av våra verksamhetsgrenar. Besök gärna vår hemsida för mer information om företaget, www.maltemanson.com