Lastbilsmekaniker

Om jobbet

Vi söker en
lastbilstekniker/mekaniker till vår nyöppnade lastbilsverkstad i Uppsala!


Vi söker en lastbilstekniker/mekaniker med stort eget driv att vilja ta nästa steg i karriären och vidareutveckla sig själv och vår nyöppnade lastbilsverkstad i Uppsala!

Personen vi letar efter tycker om att arbeta självständigt men även i team och lockas av att successivt få skapa och sköta egna kundkontakter, service och reparationsuppdrag. Vid behov finns arbetsledande stöd på plats och support hos vårat centrala nationella servicecenter.

Vår nyöppnade lastbilsverkstad i Uppsala är i uppbyggnadsskedet, vi erbjuder goda utvecklings- och förtjänstmöjligheter för rätt person. Din bakgrund i fordonsbranschen kan vara varierande.

Intresserad? Vi vill gärna få möjligheten att träffa dig och ge mer information om tjänsten och koncernen MALTE MÅNSON VERKSTÄDER AB.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut så vänta inte med att sända in din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Uppsala stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Mekanik
Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Malte Månson Verkstäder AB siktar mot att bli Sveriges ledande verkstadskedja för tunga fordon.

Vi finns idag på tretton orter, från Malmö i söder till Gävle i norr. Vi servar och reparerar alla märken och erbjuder våra kunder tjänster inom flera områden, exempelvis färdskrivare, släcka 2:or och tung kyla. Vi arbetar med märkesbundna diagnosinstrument för bl.a. Volvo och Scania.