Länsförsäkringar Uppsala söker inköpare med kvalitetsansvar

Om jobbet

Din utmaning
Som inköpare med kvalitetsansvar ansvarar du för Länsförsäkringar Uppsalas samarbetsavtal inom, i första hand, motor och byggnation. Du underhåller och utvecklar befintliga avtal samt handlar upp nya vid behov. I rollen har du regelbunden kontakt med våra samarbetspartners och följer löpande upp kvaliteten i det arbete de levererar till oss. Utöver detta fungerar du också som ett strategiskt stöd till hela Länsförsäkringar Uppsala när det kommer till upphandling av nya avtal gällande olika typer av inköp. Detta för att kvalitetssäkra även dessa avtal.

Vem är du?
Länsförsäkringar Uppsalas kärnvärden är affärsmässig, handlingskraftig och engagerad och detta ska prägla allt vi gör. Därför är de också de grundläggande egenskaper vi söker hos dig.

För att lyckas som inköpare hos oss är du samarbetsorienterad och duktig på att bygga upp långsiktigt goda relationer med våra samarbetspartners. Du har ett stort människointresse och en fallenhet för nätverkande. Vi vill också att du är en god förhandlare med stor egen drivkraft och ett självständigt arbetssätt. Du har också förmågan att se verkligheten bakom siffrorna och kan skapa avtal som i slutänden har en positiv påverkan på Länsförsäkringar Uppsalas totala kostnader.

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom upphandling/inköp, alternativt någon form av teknisk utbildning. Du har både strategisk och operativ erfarenhet av arbete med inköp, upphandling, avtal och förhandlingar samt vana vid samarbete med leverantörer. Vi ser gärna att du har bakgrund inom bygg-, fastighets- eller fordonsbranschen. För att kunna arbeta effektivt i tjänsten krävs att du har god datorvana och utan svårighet hanterar windowsbaserade program och system, med tyngdpunkt på Excel.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår verksamhet.

Mer information
Tjänsten är placerad vid vårt huvudkontor på Fyrisborgsgatan 4 i Uppsala och tillhör skadeavdelningen.

Vill du veta mer om tjänsten och Länsförsäkringar Uppsala är du välkommen att kontakta skadechef Susanne Fagerberg på 018-68 56 89. Facklig kontaktperson för FTF är Camilla Aspius, 018-68 55 93.

Välkommen med din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande, dock senast torsdagen den 8 december 2016.
Jobbfakta
Ort
Uppsala stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Inköp
Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

Länsförsäkringar är inte ett företag, utan flera. Vi är 23 självständiga bolag, utspridda över hela Sverige. I Stockholm finns dessutom Länsförsäkringar AB, som vi äger tillsammans. Eftersom varje lokalt bolag agerar på sin hemmaplan, är vi nära våra kunder och delar deras verklighet. Vi har inga externa aktieägare - varje bolag ägs av sina sakförsäkringskunder. Eller, för att uttrycka det enkelt: våra kunder äger oss. Därför har vi inga andra intressenter än just dem. Vi är nära våra kunder - både geografiskt och affärsmässigt.

Länsförsäkringar Uppsala har totalt sex kontor i Uppsala, Enköping, Tierp och Östhammar. Vi är nästan 200 anställda och verkar inom Uppsala län. Tillsammans hjälper vi våra kunder med allt som har med en trygg och enkel vardagsekonomi att göra - betala, spara, låna, försäkra och köpa bostad.


Hitta hit

Uppsala stad Visa på karta

Visa var