Kvalificerad Svarvoperatör sökes

Om jobbet

Jobbeskrivning

Till vår kund Gloab i Enköping söker vi nu efter en erfaren Svarvoperatör för uppdrag i 3 månader med chans till förlängning.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av styrsystemet FANUC samt vana av maskiner så som NAKAMURA WT250. Även mätvana krävs, då kunden kräver 100 % kontroll av färdig detalj. (Mätlabb samt Robotlösning finns till detta projekt.)
För mer information se kundens maskinpark, www.gloab.se

Arbetstid dag/kväll/natt enligt överenskommelse.

Personliga egenskaper

För att passa till denna tjänst bör du ha tidigare erfarenhet av nämnda maskiner och styrsystem, vara självgående, driven och flexibel.

Då urvalet sker löpande är du välkommen med din ansökan redan idag, ansök direkt på vår hemsida www.uniflex.se
Jobbfakta
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.