Kundmottagare till RA Motor AB

Om jobbet

RA MOTOR är en fullserviceanläggning för Honda, Hyundai och Subaru, samt en av områdets större aktörer på begagnade bilar. Service, reparationer, samt försäljning av tillbehör och utrustning ingår även i verksamheten.

Vi söker nu en självgående och engagerad kundmottagare. Som kundmottagare kommer du tillsammans med de andra i teamet ansvara för bokning av service, reparation och dylikt. Du kommer att ha daglig personlig kontakt med våra kunder över disk, via telefon och e-post. Du tar emot våra kunder, tar reda på deras behov och planerar tid i vårt affärssystem. Arbetsuppgifterna innehåller även beräkning av reparationer och problemlösning med kunder. Kommunikation med våra verkstadstekniker sker dagligen.

Kompetenskrav
Vi ser gärna att du har arbetat eller arbetar som kundmottagare på ett bilföretag eller arbete med liknande typ av uppgifter. Du har goda datakunskaper och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Datorvana i vårt affärssystem Kobra är meriterande.

Personliga egenskaper
Arbetet kräver en förmåga att kunna hantera en del stressiga situationer och att kunna hålla en hög servicegrad med en lugn och positiv inställning. Vi söker en person som har en hög servicekänsla och en förmåga att se lösningar ur kundernas perspektiv. Vi ser gärna att man har en bred kunskap om bilar och dess funktioner. Du har god samarbetsvilja och drivs av att få kunder att känna en positiv känsla.

Vid frågor gällande tjänsten kontakta verkstadschef Henrik Hanning på 018-18 26 80. Din ansökan skickas till henrik@ramotor.se. Genomgång av ansökningar och intervjuer sker löpande varefter vi emotser ansökningar snarast.
Jobbfakta
Ort
Uppsala stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Serviceyrken
Kontakt

Ring Henrik Hanning, 018-18 26 80

Publicerad

42 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 nov

Om företaget

Företaget är grundat 1992 och ägs av R och A, Robert Bergström och Anders Enocson. Vi är ett 40-tal personer som arbetar i den nya anläggningen vid södra infarten till Uppsala. Under de senaste åren har vi vuxit kraftigt och omsättningen uppgick till ca 324 mnkr föregående räkenskapsår. Hos oss på RA Motor är det personlig service med stort engagemang som gäller.