Konsult som Laboratoriespecialist till spännande företag i Uppsala

Om jobbet

Till vår kund söker Poolia Life Science nu en konsult som laboratoriespecialist. Du kommer arbeta med kvalitetskontroll av läkemedelsprodukter enligt gällande instruktioner och rutiner samt bedöma om analysstatus.Uppdraget beräknas starta 7 november och pågå fram till 31 juli 2017. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord: laborativt kvalitetsarbete, kromatografi, laboratorieingenjör

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta inom kvalitativ och kvantitativ kvalitetskontroll där arbetsuppgifter inkluderar:
  • Avrapportera, kontrollgranska och utföra analysacceptans på produkter och uppdragsanalyser
  • Utföra kontroller, kalibreringar och underhåll av analysinstrument
  • Analysera och avrapportera analysresultat inom överenskomna ledtider.
  • I samband med analysacceptans följa analysmetoders prestanda genom trendning.
  • Arbeta för att hålla metoder och instrument/utrustningar funktionsdugliga och tillförlitliga.
  • Säkerställa att instrument och utrustningar är kvalificerade och har tillräcklig nivå på kontroll, kalibrering och underhåll.
  • Öppna och utreda avvikande analysresultat utredningar.
Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har relevant naturvetenskaplig högskoleexamen, ex. högskoleingenjör inom Kemi eller Biokemi. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av laborativt kvalitetsarbete inom QC-verksamhet, gärna inom kromatografi. Tjänsten kräver goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och för att passa för uppdraget är du stresstålig och kan utföra flera olika arbetsuppgifter. Du har lätt för att samarbeta i en liten grupp och har en positiv inställning på arbetsplatsen.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Jobbfakta
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som har en biokemisk, kemiteknisk eller naturvetenskaplig bakgrund. Vi arbetar med de främsta av Sveriges läkemedels- och livsvetenskapsföretag. Så, vare sig du är intresserad av mikrobiologi, kemi, regulatoriskt-, miljö- eller kvalitetsarbete, marknad och försäljning har vi en tjänst för dig.