Konstruktör

Om jobbet

Enheten Maintenance & Technology på Vattenfall Heat har som uppgift att stötta värme- och kraftvärme anläggningar med teknisk kompetens samt att genomföra investeringsprojekt.

Vi söker nu en konstruktör som kommer att ha en avgörande roll när vi genomför ändringar i konstruktioner på våra anläggningar.

Dina arbetsuppgifter som konstruktör
  • Framtagande av konstruktionsunderlag
  • Kravspecifikationer inför upphandlingar
  • Teknisk specialist gällande olika standards som kopplar till bärande konstruktioner, tryckhållande system och materialteknik
  • Vara delaktig i förbättringsinitiativ
Som konstruktör behöver du följande kvalifikationer
Du är civilingenjör eller högskoleingenjör med kompletterande kunskap. Du har åtminstone tio års arbetserfarenhet inom området och är expert på hållfastighet och materialteknik. Du har bra kunskaper i CAD och det är meriterande med erfarenhet från kostnadskalkyler. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift, kunskaper i tyska är meriterande. Du är självgående i ditt arbete och för dig är det viktigt att leverera bra kvalitet. Du har bra samarbetsförmåga och gillar också att leda andra.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder en utmanande roll med goda möjligheter till personlig utveckling. För oss är det också viktigt med balans mellan arbete och fritid.

Placeringsort Uppsala

Mer information
Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev via vattenfall.se/jobb senast den 27 september.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Anders Lindström, 070 600 15 18. För information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryterare Hanna Hietikko, 070 314 35 24.

Fackliga representanter är Kalle Almqvist, Akademikerna, Kjell Karlsson Ledarna, Christian Magnusson SEKO och Patrik Nenzén, Unionen. Du når dem alla via Vattenfalls växel, 08 739 50 00.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Vår organisation
Vår organisation Vattenfalls affärsenhet Heat Sweden producerar, distribuerar och säljer värme, ånga, kyla och el. Våra kunder är företag, kommuner, landsting, privata fastighetsägare villakunder och bostadsrättsföreningar. Huvudprodukten är fjärrvärme, som är en enkel, säker, bekväm och tillförlitlig form av uppvärmning. Bränslet består i huvudsak av olika former av biomassa, avfall och torv som ger låga miljöpåverkande utsläpp. Vi är idag omkring 370 medarbetare och omsätter 2,9 miljarder kronor.
Jobbfakta
Ort
Uppsala stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Konstruktör
Kontakt

Ring Anders Lindström, 070 600 15 18

Publicerad

57 dagar sedan

Sista ansökningsdag

1 nov

Om företaget