Kock, köksbiträde, frukostvärdinna

Om jobbet

Du som är intresserad av att vara delaktig i ett verksamhet som växer kraftigt, och som tror på en helhet för en gästs välbefinnande, torde finna Frötuna Retreat intressant. Vi erbjuder huvudsakligen vegetarisk mat, men också blandat med vilt från gårdens skogar. På gården gästar grupper som vill skriva, måla yoga eller på andra sätt utvecklas som individer, samt njuta av vår nya badanläggning och vackra miljö.
Du behöver inte vara en erfaren kock, eller ha kunskap om vegetarisk matlagning. Intresset är viktigare. Det du saknar lär du dig via våra erfarna medarbetare. Du kan också vara köksbiträde, som då får klara instruktioner från kocken. I båda fallen är din vilja att brinna för våra gästers välbefinnande, mycket viktig. Arbetiderna är oregelbundna, såväl vardag som helg. Ibland är det stressigt, och då gäller det att hugga i och samarbeta med dina kollegor.
Jobbfakta
Ort
Uppsala stad
Anställning
Deltid
Extrajobb
Antal Tjänster
3
Yrkesområde
Hotell & Restaurang
Underkategori
Kock & Kökspersonal
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

8 dec

Om företaget

Frötuna är en gammal herrgård med anor från 1300-talet, som idag driver jord-och skogsbruk, och har ca 25 året-runt-hyresgäster. Därutöver drivs också en kursverksamhet sedan mer än 10 år tillbaka för grupper på 10-30 personer som kommer till Frötuna för att utvecklas som människor.


Hitta hit

Uppsala stad Visa på karta

Visa var