Kassapersonal

Clockwork · Försäljning · 29 okt

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Till våra kunder i Tierp söker vi just nu efter flera medarbetare som idag har en deltidssysselsättning i form av annat arbete eller studier. Arbetsuppgifterna består av stå i kassan, varuplock samt spel och posthantering där du kommer att hoppa in där det behövs. Arbetstiderna kommer att vara dagtid på vardagar men även vissa helger kan förekomma.

Din profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete i butik där du har hanterat någon form av kassasystem. Vi har som krav att du har arbetat inom spel och post då detta kommer att ingå i arbetsuppgifterna. Vi välkomnar endast sökande som har en annan sysselsättning på minst 50% i form av annat arbete eller studier. Du som söker bor antigen i Gävle, Tierp eller Uppsalaregionen.

Som person är det ytterst viktigt att du är stresstålig, lyhörd och trivs att arbeta i grupp. Du tycker om fysiskt arbete och har känsla för god service samt behärskar svenska flytande i tal och skrift.

För mer information är du varmt välkommen att kontakta Poria Shademani på tel nr. 0733-512720. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande så ansök så snart som möjligt via www.clockworkpersonal.se
Jobbfakta
Ort
Tierp
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Butik
Kontakt

Ring Poria Shademani, 0733512720

Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 okt

Om företaget

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, skolpersonal och större integrationsprojekt. Clockwork har idag ca 400 anställda och finns på elva orter från Stockholm i söder till Piteå i norr. Som ett led i att vara en av bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare fokuserar vi extra på friskvård med målet att ha branschens friskaste personal. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad. För mer info gå in på www.clockworkpersonal.se