Kalkylingenjör till Skanska Hus i Uppsala

Om jobbet

Kalkylingenjör till Skanska Hus i Uppsala

Vi på Verksamhetsgren Hus skapar hem och arbetsplatser som får både människor och företag att växa. Vi bygger nytt, bygger om och utför byggservice på allt från kontor och bostäder till sjukhus, alltid med kvalité, miljön och nöjda kunder i fokus. Hos Skanskas husverksamhet i Norr får du möjlighet till spännande utvecklingsmöjligheter och karriär, i kombination med arbete i intressanta projekt. Inom regionen finns även IME (Industri, Miljö och Energi), en enhet med specialistkunskap kring stora industriprojekt.

Nu söker vi en kalkylingenjör med placering i Uppsala.

Ett varierande arbete med många kontaktytor

I gruppen arbetar vi med projekt i olika faser. Du kommer att få chansen att medverka i tidiga skeden och även få följa projekten en tid efter byggstart.

Att utifrån ritningar, materialspecifikationer och tidplaner räkna fram byggkostnaden för ett bostadshus kräver mycket av dig som kalkylingenjör.
Därför är teamarbetet så viktigt. Vi ska lära oss av varandra och det ska alltid finnas någon att diskutera utmaningar med och att tanka kunskap av.

Som kalkylingenjör på Skanska måste du veta hur ett stort byggprojekt går till
Din erfarenhet inom byggproduktion, konstruktion eller kalkyl gör att du kan se produktionens olika skeenden framför dig. Du kan på ett strukturerat och noggrant tillvägagångssätt omsätta detta i kalkyler med kreativa och affärsmässiga lösningar. Du vet vilka fallgropar det finns i stora projekt och kan ta hänsyn till detta när du räknar.

Har du arbetat med kalkyl eller har du erfarenhet av byggproduktion?

Antingen har du haft motsvarande arbetsuppgifter tidigare eller så har du varit ute i produktionen som arbetsledare, projekt-/entreprenadingenjör eller inköpare tidigare. Med dig i bagaget har du också någon utbildning från högskolan, Kvalificerad yrkesutbildning eller liknande.

Vi har moderna verktyg för virtuella möten och distansarbete så vi är flexibla med var du jobbar.

Sök senast 12:e november!

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV.
Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Verksamhetschef Björn Wallin, 010-449 10 32 eller Kenneth Rud, rekryteringsspecialist, på 010-448 77 44.

Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Uppsala stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör
Matematik, Statistik & Information
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 nov

Om företaget

Skanska är ett av världens ledande projektutvecklings- och byggföretag med verksamhet inom hus- och anläggningsbyggande samt utveckling av bostäder och kommersiella lokaler. I Sverige har företaget cirka 11 000 medarbetare. Intäkterna för byggverksamheten uppgick 2013 till cirka 33 miljarder kronor. Verksamheten inom bostadsutveckling sålde under 2013 cirka 1600 nya hem. Skanska erbjuder även tjänster inom offentlig privat samverkan.