Kalibreringsingenjör till Forsmark

Om jobbet

Vi söker dig som vill arbeta med kalibrering i laboratoriemiljö!

Gruppen Instrument och Kalibrering ansvarar för att utveckla och stärka det operativa instrumentunderhållet inom Forsmark. Gruppen hanterar kalibrering för instrument inom områdena; el, temperatur, tryck, drag/press, geometriska mätdon (micrometrar, skjutmått, stavmicrometrar) och momentnycklar.

Ditt ansvar som kalibreringsingenjör
Du kommer att arbeta med kalibrering i laboratoriemiljö av mätinstrument inom något/några av områdena; el, tryck och temperatur. I arbetet ingår även en del arbete med statistik, uppföljning och registervård. En del kalibrering genomförs av externa leverantörer så du kommer även att ha kontakt med dessa företag. Du kommer även att delta i arbetet med utveckling, förvaltning och validering av kalibreringsmetoder, mätosäkerhetsberäkningar och automatiserade testprogram.

Du behöver ha följande kvalifikationer
Du har lägst en gymnasieutbildning med teknisk inriktning. Det är meriterade om du också har utbildning i mätteknik inom el, tryck och temperatur. Du har erfarenhet av arbete inom mätteknik och gärna av kalibrering i laboratoriemiljö.

Som person är du kvalitetsmedveten, noggrann och serviceinriktad. Du är bra på att strukturera och planera ditt arbete. Du kommer att ingå i ett litet sammansvetsat team, så det är viktigt att du trivs med samarbete och att nå mål tillsammas i grupp.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder ett utvecklande arbete i en miljö där säkerhet, kvalitet och teknik står i centrum. Hos oss får du stort ansvar och god kompetensutveckling.

Placeringsort
Forsmark

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Roger Alm,
0725-381659.
För information om rekryteringsprocessen kan du kontakta rekryterare Åsa Lindwall, 070-304 33 66.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast 11 december via vattenfall.se/jobb

Fackliga representanter är Erik Lindström/Akademikerna, Arvo Jelekäinen/Ledarna, Roger Persson/SEKO, Lars-Göran Persson/Unionen. Samtliga nås på 0173-810 00 (vx)

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.
Jobbfakta
Ort
Uppsala stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör
Kontakt

Ring Roger Alm, 0725-381659

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget