Junior projektledare inom VS

Framtiden · Bygg & Hantverk · 19 dec

Om jobbet

Vill du anta en ny och spännande utmaning som projektledare inom VS? Du kanske är- eller har varit VVS-montör som vill ta nästa steg i karriären? Då är detta en tjänst för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som projektledare inom VS kommer du arbeta på servicesidan där företaget i bredare utsträckning gör nybyggnationer samt renoveringar. Under din första tid som projektledare kommer du att få en introduktion av en mer erfaren projektledare då du kommer få växa in i rollen på ett så bra sätt som möjligt. Efter tiden kommer du få ta mer ansvar över mindre projekt och sedan större projekt.

I rollen som projektledare kommer du att ha en varierande vardag. Du kommer få gå på byggmöten, göra tidsplaneringar, hålla i flera projekt samtidigt och därmed driva dem framåt. Vidare kommer du även att få hålla i de ekonomiska bitarna runt projekten, ha direktkontakt med beställaren, leverantören och yrkesarbetarna. Den primära uppgiften för rollen är att driva projekten framåt enligt tidsplanen och få dem slutförda.

Hos vår kund kommer du att få gå kurser och utbildningar för att du på bästa sätt skall lyckas i din roll. Vill du ta nästa steg i karriären och då i ett växande bolag? Då är det här en chans för dig!

Din profil

För att passa in i rollen har du:
Branschvana inom VVS
B-körkort och egen bil
God datorvana
Goda kunskaper i Svenska i tal och skrift

Meriterande krav:
Utbildning inom VVS
Tenwin
Projektledarutbildning

Personliga egenskaper:
I rollen som projektledare har du daglig kontakt med kunder och ska driva projekten framåt. Därav ser vi att du som person är social, utåtriktad, målmedveten och strukturerad. Du triggas av att lösa problem, drivas av att göra bra affärer och är ödmjuk.

Villkor

Ort: Uppsala
Arbetstider: 7-16
Start: Januari 2017

Ansök tjänsten via den externa länken. Bifoga ditt CV och personliga brev. Vi behandlar ansökningarna löpande, så tveka inte att ansöka redan idag.
Jobbfakta
Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

Vår kund är en komplett installations- och servicepartner med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Dom utformar, installerar och underhåller tekniska system för el, värme, sanitet och ventilation. När det handlar om VS så är dom ledande inom värme och sanitet. Företaget riktar sig till kommuner, industrier och företag främst, och gör komplexa installationer av fjärrvärme, kyla, värmepumpar eller energibesparande åtgärder.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.