Jobba Extra i Tele2-butiken i Bålsta!

Tele2 · Försäljning · 14 dec

Om jobbet

Gillar du service i världsklass? Då är du en av de viktigaste spelarna för oss på Tele2!

Vi arbetar nära våra kunder och ger service inom ett område som ligger många varmt om hjärtat. Som Säljare på Tele2 jobbar du med att ta hand om kunden från att den kommer in i butiken tills att den går ut, nöjd. Med öppenhet och kvalitet ger du kunden den absolut bästa upplevelsen och gör samtidigt vardagen lite lättare för dem.

Att arbeta Extra
i butik innebär att jobba under helger, vissa vardagar samt vid sjukdomar, semestrar och försäljningstoppar. Detta kan vara perfekt för dig som studerar eller har andra sysslor vid sidan av och vill göra mer.

Du arbetar i en miljö där du gör skillnad och som kännetecknas av engagemang, glädje, och utmanaranda. Vi har en familjär stämning och med teamet i ryggen får du det bästa utgångsläget för prestera på topp.

Har du erfarenhet av butik och service, brinner för att ge kunden den bästa upplevelsen och vill vara i en miljö där du gör skillnad? Då tror vi att du är helt rätt person för oss och att vi är helt rätt plats för dig.


Vi ger dig en introduktion

för att göra dig redo inför arbetet.
Är du en Tele2:are? Sök till oss redan idag då vi intervjuar kandidater löpande, dock senast 28 november. Vi ser fram emot att få träffa dig!

Vi ser gärna att du motiverar i din ansökan varför Tele2 skulle vara rätt företag för dig.


Tjänsten är en behovsanställning med hög sysselsättningsgrad, i perioder upp till heltid. Tjänsten är placerad i Bålsta.
Vi begär utdrag ur belastningsregistret på alla vi anställer.

Vill du veta mer om Tele2 och oss som jobbar här, surfa in på tele2.se/karriar och läs mer.
Jobbfakta
Ort
Håbo
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Butik
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 dec

Om företaget