IT systemadministratör

Vattenfall · Data & IT · 11 dec

Om jobbet

Vill du arbeta på en arbetsplats som satsar på framtiden? Vill du arbeta som IT-systemadministratör på ett kärnkraftverks IT-avdelning? Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete där det finns goda möjligheter för dig som vill vara med och förbättra samt utveckla arbetsområdet. Vi är ett team på tjugo medarbetare som brinner för våra uppgifter, gruppen präglas av engagemang och öppenhet, vi har högt i tak och en hjälpsam kultur. IT-enhet består av tre grupper vilka ansvarar för Forsmarks gemensamma IT-verksamhet. Gruppen IT-Drift som nu söker efter sin nästa medarbetare är en av dessa grupper och ansvarar för drift och underhåll av IT system och IT-infrastrukturen på Forsmarks Kraftgrupp AB.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att jobba med drift, support och underhåll av administrativ IT och anslutande system. Efter att ha kommit in i arbetet kommer du att ha rollen som driftvakt och ha stort ansvar i att bevaka och lösa problem och störningar. Du kommer att också jobba med förbättringar och ändringar.

Dina kvalifikationer
Du har IT-teknisk utbildning och/eller tidigare dokumenterad arbetslivserfarenhet inom området. Du är bekant med:
  • Datalagring (NetApp,EMC)
  • Virtualisering (Hyper-V,VMware,Citrix)
  • Routing & Switching (Cisco,Juniper)
  • Firewall (Checkpoint, Juniper SRX)
  • Windows Server(2008,2012,2016) (Active Directory, PKI, Domain Trust)
  • Linux (RedHat,Centos,Suse)
Som person är du analytisk och stresstålig. Du är självgående i ditt arbete och bra på att samarbeta. Du är engagerad och lär dig gärna nya saker.

Vi erbjuder dig
Hos oss på Forsmark får du ett utvecklande arbete i en miljö där säkerhet, kvalitet och teknik står i centrum. Du får ta stort ansvar i en verksamhet som präglas av komplexa arbetsuppgifter och god kompetensutveckling. Det finns möjlighet till kunskapsåterföring, bland annat genom praktik på andra enheter, i syfte att bygga nätverk samt få ökad insikt och förståelse för det arbete som utförs praktiskt. Det finns även möjlighet till distansarbete i den mån arbetet tillåter det.

Placeringsort
Forsmark

Mer information
Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev via vattenfall.se/jobb senast den 11 december.
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Jonathan Warner, 070 113 37 22. För information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryterare Hanna Hietikko, 070 314 35 24.

Fackliga representanter är Rolf Ohlsson, Akademikerna, Anders Viklund och Sofie Edin, Ledarna, Ingemar Eriksson, SEKO och Ulrika Skog, Unionen. Du når dem alla via växeln, 0173 81 000.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Forsmarks Kraftgrupp AB ingår i Vattenfallkoncernen och har över 1000 anställda. Vi värnar om en god arbetsmiljö där personalen får möjlighet till stimulerande arbetsuppgifter och kompetensutveckling. Forsmarks kärnkraftverk ligger vid upplandskusten i Östhammars kommun, med goda kommunikationer till Uppsala och Gävle. I Forsmark satsar vi på framtiden och gör mångmiljardinvesteringar i anläggningen för att säkerställa produktion och säkerhet i minst 20 år till. Våra tre reaktorer står för en sjättedel av Sveriges elproduktion, vilket motsvarar elbehovet för tre städer av Stockholms storlek. Mer information om Forsmarks Kraftgrupp AB och Östhammars kommun finner du på www.vattenfall.se/forsmark och www.osthammar.se
Jobbfakta
Ort
Östhammar
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Systemadministration
Kontakt

Ring Jonathan Warner, 070 113 37 22

Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget