IT-säljare till växande Dialect i Uppsala sökes!

Om jobbet

Är du en sann problemlösare som har erfarenhet av att skapa goda och långsiktiga kundrelationer? Vill du få möjligheten att självständigt bygga och utveckla din roll som säljare på ett företag med ett starkt kunderbjudande där man trivs tillsammans med sina kollegor? Vi söker nu en IT-säljare till Dialect i Uppsala och om beskrivningen ovan stämmer in på dig tycker vi att du ska söka tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Dialects räkning en IT-säljare till kontoret i Uppsala. Uppsala-kontoret har vuxit stort senaste året och söker därför ytterligare en IT-säljare till deras IT-team. IT-säljare kommer du att proaktivt bearbeta både befintliga och nya företagskunder i Uppsala med omnejd. I ditt arbete ska du alltid göra en bred behovsanalys som täcker in hela företagets kommunikation och synliggör värden som utvecklar kundens verksamhet och därmed ansvarar du också för hela försäljningscykeln. Du kommer att arbeta i ett team tillsammans med två andra IT-säljare och två IT-konsulter.

Dialect erbjuder en trevlig arbetsplats med en spännande framtid, där kompetenta, passionerade och serviceinriktade medarbetare är framgångsfaktorn för att nå målen. Du blir en del av en företagskultur som präglas av mångfald, kundfokus, affärsmannaskap och entreprenörsanda och du erbjuds utvecklande arbetsuppgifter i en expanderande verksamhet.

Kika gärna på sidan Medarbetare för att läsa om hur några av medarbetarna tycker att det är att jobba på Dialect. Se även gärna denna film om hur det är jobba på Dialect.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Dialect.

Arbetsuppgifter

Tjänsten som IT-säljare innefattar mycket driv och eget ansvar och du kommer att få lägga upp ditt arbete utifrån det arbetssätt som passar dig bäst. Telefonen är ett viktigt arbetsredskap men den största delen av jobbet kommer att innebära personliga möten ute hos kunderna där bokning och genomförande av kundbesök ligger i fokus.

Det finns goda utvecklingsmöjligheter i rollen och du kommer även få ta del av Dialect Academy. Inledningsvis kommer du också att få en introduktion och möjlighet att gå på sambesök med erfarna kollegor för att få bästa förutsättningar att lyckas i rollen.

Vi söker dig som
 • Har tidigare erfarenhet från försäljning inom IT och telekombranschen med goda resultat
 • Har grundläggande kunskaper inom IT-området men som framförallt har ett IT-intresse
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
 • Har B-körkort, gärna tillgång till egen bil
Det är meriterande om du har erfarenhet eller kompetens inom serverlösningar.

Som person är du en driven företagssäljare som inte nöjer sig med att vara lagom. Du brinner för att hitta bra lösningar och har en förmåga att skapa goda och långsiktiga kundrelationer. Du är också målfokuserad, lyhörd och prestigelös. Vidare vill vi att du ska tycka om att vara med och påverka företagets utveckling och inte är rädd för att komma med egna initiativ till förbättringar och effektiviseringar.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Grundlön och en provisionsbaserad del
 • Efter sex månaders provanställning kommer du att få tillgång till egen tjänstebil.
 • Placering: Uppsala
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringsadministratör: Sofie Hillborg, 08-120 522 85
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Uppsala stad
Anställning
Heltid
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

47 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

Dialect levererar it- och telekommunikation till företag. Vi ser till att allt kan fungera ihop oavsett tid, plats eller lösning. Utöver våra integrerade lösningar och vägledande kunskap erbjuder vi ett brett utbud av produkter och tjänster. Dialect omsatte över en miljard kronor 2014 och har idag över 550 anställda.