IT-administratör till Uppsala

Om jobbet

Har du brinnande intresse för IT och service? Då är denna roll för dig hos vår kund i Uppsala! Vi söker dig som har ett brinnande intresse för IT och service och vill ansvara för att vår kunds IT-miljö fungerar, anpassas och utvecklas.

Arbetet innebär att vara ansvarig för kundens lokala IT-miljö i form av;
  • Användarsupport avseende lokala applikationer och teknisk utrustning.
  • Hantera och administrera datorer och telefoner för medarbetare.
  • Förbereda datorer och telefoner vid nyanställning.
  • Hantera och tilldela användarbehörigheter i mappar och programvaror.
  • Beställning och registerhantering av datorer, telefoner och kringutrustning samt löpande installation av hårdvara och mjukvara.
  • Ansvara för att skrivare och scanning är funktionellt.
  • Ansvara för de lokala nätverken.
Ytterligare arbetsuppgifter kommer att vara att uppdatera kundens hemsida och intranät, vilket ställer krav på kunskaper inom Wordpress, samt vår Sharepoint-lösning för interna dokument och internkommunikation.

Kunden har idag outsourcat den centrala driftmiljön vilket gör att du som IT-administratör är den person som har daglig dialog med dess outsourcingpartner i alla frågor av teknisk karaktär.

Inom ramen för ansvaret som IT-administratör ligger även dialog med applikations- och systemleverantörer om uppgraderingar, licenshantering och support.

Dina kompetenser/erfarenheter
Du har relevant utbildning och/eller några års erfarenhet inom IT samt ett genuint intresse för dessa frågor.

Du har goda kunskaper inom applikationer så som Microsoft Office, Sharepoint och Wordpress. Du har även erfarenhet av PC-teknik med installationer och felsökning samt olika former av nätverkskommunikation.

Det är meriterande om du tidigare har arbetat i hostingmiljöer samt att du har erfarenhet från enklare förändringar och uppdatering av web-sidor.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Du som person
Vi söker dig som gillar utmaningar, är initiativrik och självständigt kan driva dina ansvarsområden framåt.

Vi kommer att lägga stor vikt på social kompetens, att du har lätt för att kommunicera med andra och att du har en positiv inställning till ditt jobb, då engagemang och trivsel är grundläggande för oss.

Du behöver vara en ordningsam person som t ex gillar att hålla koll på alla våra enheter i listor och se när det behöver beställas nytt. Då det är en operativ roll är flexibilitet och prestigelöshet bra egenskaper att besitta.

Vad erbjuder vi?
Tjänsten avser en anställning i vårt konsultteam med uppdrag hos vår kund. Anställningen kan komma att tas över av kunden efter ca sex månader.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.
Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.
Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.
Mer information om Adecco finns på www.adecco.se

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas i så fort som möjligt och urval av kandidater kommer att ske löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Uppsala stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Systemadministration
Kontakt

Ring Jovanka Praizovic, 08-58751219

Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.