ISS söker Drifttekniker till uppdraget på Forsmarkskärnkraftverk

Om jobbet

ISS söker Drifttekniker till uppdraget på Forsmarkskärnkraftverk
ISS Facility services har under de senaste åren haft ett stort fokus på att utveckla fastighetstjänsterna och har som vision att ha marknadens nöjdaste kunder. Detta får vi bland annat genom ett genuint fokus på kundbehov, en arbetsmetodik som bygger på förebyggande arbete, hög kompetens och en stor tonvikt på värdeskapande samarbeten med våra kunder

Vill du vara med och utveckla värdeskapande fastighetstjänster i ett bolag med starkt utvecklingsfokus? Då har vi tjänsten för dig nu när vi söker en drifttekniker till vårt team i Forsmark på vattenfalls kärnkraftverk.

Arbetsuppgifter

Som drifttekniker ansvarar du för allt tekniskt och till viss del administrativt arbete för flera fastigheter. Vi söker dig som har driftkompetens och förståelse för sambandet mellan fastighetens olika system. Genom detta bidrar du till att utveckla drift- och underhållsverksamheten samt effektivisera fastigheterna ur ett totalkostnadsperspektiv.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Arbeta förebyggande med tillsyn, skötsel, optimering och förbättringar av byggnad och fastighetstekniska system.
  • Samordna och kontrollera allt tekniskt arbete i fastigheten som utförs av egen personal eller sidoleverantörer.
  • Operativt arbete med att effektivisera fastigheternas energiprestanda.
  • På egen hand eller i samarbete med övriga i teamet utföra felavhjälpande underhåll, planerat underhåll och mindre projekt.
  • Daglig kommunikation med kund, hyresgäster, verksamhet, medarbetare och leverantörer.
Vem är du? Vi ser att du är en driven person som söker förbättringsmöjligheter och för dialog kring dessa med berörda personer/intressenter. Du ser nyttan av att arbeta planerat och strukturerat, där du har förmåga att arbeta förebyggande istället för händelsestyrt.

Du är serviceinriktad och har en positiv karaktär. Du är även duktig på att kommunicera med olika människor där du inser vikten av att ha god dialog kring pågående arbeten. För dig är det självklart att återkoppla till berörda personer.

Du gillar att utvecklas! Du är ivrig på att skaffa dig mer kunskap och vidareutveckla din tekniska kompetens. Du delar gärna med dig av erfarenheter och kunskaper till dina kollegor. Rollen är självständig, därför ser vi att du är van att arbeta självständigt men du gillar samtidigt att samarbeta i team och projekt, då du kommer ingå i en arbetsgrupp bestående av b.la. elektriker, vvs och energitekniker, mekare och hiss/Traverstekniker.

Din bakgrund Vi ser gärna att du har minst fem års yrkeserfarenhet av fastighetsteknisk drift där du har erfarenhet och kompetens av kommersiella fastigheter eller industri.

Du har eftergymnasial utbildning med inriktning på fastighetsteknisk drift. Vi ser gärna att du har specialistkompentens inom t.ex. VVS, styr & regler eller kyla.

Övrigt

B-körkort krävs. Kunna kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift. Grundläggande IT-kunskaper (t.ex. Microsoft Office, internet, ärendehanteringssystem)

Tjänsten är en tillsvidareanställning och heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten är placerad i Forsmark men resor kan förekomma inom regionen.

Låter tjänsten intressant? Vi ser fram emot din ansökan (CV och personlig presentation) snarast möjligt, dock senast 2016-10-31. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Driftchef Gabriel Åkerlöf tele: 0701045151
Jobbfakta
Ort
Östhammar
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

ISS Facility Services är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 10 000 medarbetare i Sverige och 40 000 medarbetare i Norden. Svensk omsättning är cirka 4,5 miljarder SEK och kommer från ett flertal tjänsteområden som bland annat facility management, mat och dryck, kontorstjänster, fastighetstjänster och städtjänster. Integrated Facility Services, IFS, är ISS unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal. ISS Facility Services AB ingår i ISS A/S som är noterat på Köpenhamnsbörsen. Koncernen har cirka 520 000 anställda i mer än 50 länder, vilket gör oss till världens fjärde största privata arbetsgivare. www.se.issworld.com