Intensivvårdsjuksköterska, ge dig själv möjlighet att arbeta flexibelt

Om jobbet

Om uppdraget

För kunds räkning söker vi nu dig som är IVA sjuksköterska till Enköping. Behov finns från omgående och under hösten. Du som konsult har stor möjlighet att påverka ditt eget schema. Även du som inte kan arbeta hela perioden är välkommen att höra av dig.

Intensivvårdsavdelningen (IVA) är en specialistavdelning för svårt sjuka patienter som behöver noggrann övervakning, avancerad behandling och omvårdnad. Avdelningen har 6 vårdplatser och här arbetar specialistutbildad personal med hög kompetens. Till enheten hör också uppvakningsenheten som har 12 vårdplatser.

intensivvårdssjuksköterskor, undersköterskor, specialistläkare och administrativ personal. Vid behov finns till till bland annat sjukgymnast, arbetsterapeut, kurator, psykolog och präst.

Förutom avdelningsarbetet deltar personalen i lasarettets akutsökarfunktion. Detta innebär bland annat akuta insatser på lasarettet och ambulanstransporter.

Vi hjälper till med resor och boende vid behov.

Dina arbetsuppgifter

Intensivvårdsavdelningen (IVA) är en specialistavdelning för svårt sjuka patienter som behöver noggrann övervakning, avancerad behandling och omvårdnad. Avdelningen har sex vårdplatser och här arbetar specialistutbildad personal med hög kompetens och respirator Servo-U, Marquet.

Om oss

Vi på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vårdyrket för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är idag ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.

Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag i både Sverige och Norge, en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss på Centric Care.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal och Unionen vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Din profil

Legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning och erfarenhet som intensivvårdssjuksköterska.
Jobbfakta

Ring Tina Sundman, 070-2571400

Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 dec

Om företaget