Inköpare till Galderma* i Uppsala

Om jobbet

* Galderma är i dag ett globalt företag inom medicinsk hudvård som erbjuder innovativa lösningar på människors dermatologiska behov under livets olika faser, samtidigt som vi vänder oss till vårdpersonal världen över. Företaget har 34 helägda dotterbolag, ett världsomspännande distributörsnätverk, mer än 5 500 anställda och en omfattande produktportfölj i 80 länder.

Är du en driven person som vill utvecklas inom en inköpsorganisation? Då har vi på Adecco uppdraget för dig till ett internationellt företag inom medicinsk hudvård
Uppdraget pågår i ett år med eventuell förlängning alt. övergång.

Om Tjänsten
I din roll som Junior Inköpare kommer dina arbetsuppgifter bestå av att introducera nya funktioner och artiklar för att förbättra slutprodukt innan leverans. Du ser över och säkerställer att leverantörerna håller hög produktkvalitet och leveransprecision till rätt kostnad. Grundläggande administration och arbete i företagets system kommer vara en del av din vardag, precis som daglig kontakt med leverantörer och kollegor.

I din roll har du nära samarbete med kvalitetsingenjörer, konstruktörer, mm. Där du kommer att vara en självgående del av ett produktivt team!

Om Dig
Vi söker dig med relevant utbildning inom Inköp alt. har en Logistikutbildning på högskola/universitetsnivå. Vidare ser vi att du har minst 2-3 års relevant arbetslivserfarenhet av inköp

Vidare tror vi att du är en kommunikativ person som är van vid många olika kontaktytor, både internt och externt. Du har dessutom skinn på näsan men är samtidigt ödmjuk och serviceminded. För att lyckas i rollen tror vi att du är ansvarstagande och självgående. Din noggrannhet tillsammans med din målfokus kommer göra dig till en uppskattad medarbetare!

Vi ser att du är flytande i tal och skrift i det svenska samt engelska språket.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Anställningen
Ett uppdrag hos vår kund som initialt kommer att löpa i ca ett år med eventuell förlängning alt. övergång till Galderma. För rätt person finns goda karriärmöjligheter inom organisationen.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tfn: 08-598 980 10.

Välkommen att söka!
Jobbfakta
Ort
Uppsala stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Inköp
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.