Om jobbet

Vi rekryterar 1 st Industrielektriker för kunds räkning. Söderfors Steel AB är en av världens mest ansedda tillverkare av höglegerade specialstål. Söderfors i Tierps kommun har goda kommunikationer från de kringliggande städerna Uppsala och Gävle.

Du som söker

Du har gymnasial utbildning från Tekniskt gymnasium elprogrammet samt gärna vidareutbildning inom el. Som person är Du analytisk, logisk och stresstålig och har lätt att samarbeta med andra. Du delar gärna med dig av dina kunskaper och tycker om att jobba med teknik i alla dess former.

Önskvärda kvalifikationer: Flerårig erfarenhet av felsökning, schemaläsning, montage och underhåll inom industri. Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Innehar behörighet som elinstallatör BB1 Läsa och förstå ritningar. Meriterande är erfarenhet av PLC programmering samt kunskaper inom styr och -reglerteknik

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta 2 skift och till dina arbetsuppgifter tillhör felsökningar samt reparationsarbeten av maskiner och utrustning. Du har vana vid att arbeta med planerat underhåll, felavhjälpande samt förbättrande arbeten.

Övrigt

Om anställningsvillkoren

Tills vidare anställning med månadslön

Arbetsplats

Mellanverksvägen
815 04 SÖDERFORS

www.sosteel.se/

All kontakt sker med Installationslandslaget och Leasab. Sök tjänsten via e-post; malin.lindstedt@leasab.se alt. via länk
Vi kommer att kalla till intervjuer löpande, sänd därför din CV snarast.
Jobbfakta
Ort
Tierp
Anställning
Heltid
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Kontakt

Ring Malin Lindstedt, 08-41072201

Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 jan

Om företaget

Vi tillhandahåller rekryteringsverktyget StaffRec, som är förmodligen marknadens mest lättanvända och prisvärda rekryteringsverktyg för dig som arbetar med personal- och rekryteringsfrågor.