Handläggare till Contact Center på PwC i Uppsala!

PWC · Ekonomi · 11 nov

Om jobbet

Har du god ekonomisk förståelse och erfarenhet av kundservice? Då söker vi dig till PwC i Uppsala som handläggare. Uppdraget är som konsult via Adecco Uppsala med start omgående!

Om tjänsten
PwC är marknadsledande i Sverige inom revision, redovisning och rådgivning med 60 000 kunder över hela Sverige. Vår vision är att bidra till ett väl fungerande företagande som inger förtroende.

Tjänsten som Handläggare på Contact Center innebär att ge support i affärsplattformen MyBusiness och dess undersystem. Du sköter kundkontakten via telefon, mail och med hjälp av fjärrstyrning. Du hanterar även inkommande förfrågningar som kommer in från PWCs olika kanaler och eskalerar dessa vidare inom verksamheten. Alla ärenden som inkommer till Contact Center dokumenteras och följs upp i ett ärendehanteringssystem.

Om dig
Vi söker dig som har en kandidatexamen i ekonomi, KY-utbildning eller har ekonomisk erfarenhet genom praktiskt arbete. Du bör ha mycket goda datorkunskaper med stor vana av att arbeta i standardsystem på t.ex. en redovisningsbyrå. Tidigare erfarenhet av Kundservice samt förmågan att uttrycka dig väl i tal och skrift är nödvändigt för att lyckas i rollen som Handläggare på Contact Center.

Det är meriterande om du har erfarenhet av Fortnox eller liknande affärssystem, bokföring, leverantörsreskontra, kundreskontra och lönehantering.

För att lyckas i rollen som Handläggare på PWC ser vi att du är duktig på att hålla många bollar i luften, är stresstålig, flexibel, ansvarstagande, driven och besitter hög social kompetens. PWC kulturen är prestigelös och de värderar samarbetsförmåga och att deras anställda ska ha roligt på jobbet så om du är en person som värdesätter detsamma på en arbetsplats kommer du att trivas på PWC.

Om anställningen
Tjänsten som Handläggare är ett långsiktigt konsultuppdrag med tillsättning omgående och förväntas pågå till hösten 2017 och det finns möjlighet till förlängning för den rätta personen. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev. Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Zebiba Said zebiba.said@adecco.se

Behöver du hjälp med din ansökan? Kontakta kandidatsupporten kandidatsupport@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Uppsala stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundtjänst
Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 nov

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.