Global Paid Manager

Om jobbet

Vill du bli en del av ett snabbt växande, internationellt och utvecklingsinriktat bolag? Vi söker dig som vill jobba på en av Europas största online-resebyråer! Etraveli är bland annat ägare till flygresor.se och Seat24. De söker nu en ny kollega till sitt team i Uppsala!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Etravelis räkning en Global PAID Manager.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Etravelis önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Etraveli.

Arbetsuppgifter

Som Global PAID Manager kommer du hantera ett brett utbud av aktiviteter både på mobil och sajt, samt säkerställa att kampanjer uppnår försäljnings- och kommunikationsmål. I rollen rapporterar du till Director of Digital Marketing & Automation.

Du kommer till exempel att:
 • Leda kampanjer med Etravelis varumärken.
 • Projektleda inom affärsområdet samt med övriga avdelningar.
 • Övervaka och analysera kampanjers utfall samt arbeta med att optimera kampanjers resultat.
 • Arbeta mot att automatisera uppsatta program/kampanjer
 • Självständigt arbeta med att identifiera nya program/kampanjer
Tjänsten passar dig som har 2-3 års erfarenhet av SEM och som nu är redo att ta steget vidare i karriären! Har du driv och vill utvecklas professionellt är Etraveli rätt företag för dig. Med en affärsmodell som inte liknar någon annan arbetar de med 12 varumärken på 50 olika marknader runt om i världen.

Vi söker dig som
 • Har 2-3 års arbetslivserfarenhet av SEM och digital marknadsföring
 • Har Google Adwords-certfikat
 • Har en utbildning i digital marknadsföring eller liknande alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
 • Aktivt har arbetat med affiliate och retargeting alternativt agerat kravställare
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska tal och skrift
Som person är du problemlösande och har en analytisk ådra. Teamet du kommer bli en del av präglas av ett nära samarbete och en ödmjukhet, vi ser därför att du som person är samarbetsvillig och relationsskapande. Att du är tekniskt intresserad ser vi som en självklarhet då du har tidigare erfarenhet av SEM. I rollen som Global Paid Manager kommer du ges utrymme att testa nya idéer och vi ser därför att du är självgående och initiativtagande.

Övrig information
 • Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
 • Omfattning: Tillsvidare med provanställning
 • Lön: Enligt överenskommelse. Etraveli erbjuder sina anställda i företaget bra förmåner likt friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning mm.
 • Placering: Dragarbrunnsgatan 46, Uppsala. Etraveli har sina kontor i ljusa och fräscha lokaler endast några minuters promenad från Uppsala Centralstation.
 • Kontaktuppgifter: Gabriella Moskowicz, 08-522 576 04
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Uppsala stad
Anställning
Heltid
Yrkesområde
Marknadsföring
Publicerad

57 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

Etraveli is the leading Online Travel Agent in the Nordic region, offering a wide range of airline tickets, hotel accommodations and travel related services. We operate in 46 countries on 5 continents through brands such as Supersaver/Supersavertravel, Gotogate and Travelstart. In Sweden we also operate the price comparison website Flygresor.se.